وکیل خانواده در شیراز

وب سایت حقوقی دادیار

وکیل در شیراز و مشاور حقوقی

(0917-439-37-54)

وکیل پایه یک خانواده در شیراز

خانواده بنیادی ترین نهاد در جامعه می باشد و همواره قوانین و مقررات باید به شکلی تعیین گردد که در جهت سهولت تشکیل خانواده و حفظ و بقای آن باشد. وقتی عقد نکاح منعقد می شود، رابطه بین زن و مرد حاصل می گردد و حقوق و تکالیفی بر آن ها واجب می شود و همان طور که در در مقررات حقوقی نگاشته شده است در عقد دائم ازدواج نفقه زن برعهده شوهر می باشد.

به ‌طورکلی دعاوی خانوادگی نیازمند حضور یک وکیل با تجربه  و متخصص و دارای دانش در این حوزه می باشد. یک وکیل متخصص در حوزه خانوادگی باید هم نسبت به موارد متنوعی که در دعواهای خانوادگی مطرح می شود اشراف داشته باشد و هم آینده نگری لازم را در اختیار داشته باشد تا اقدامات ضروری برای به اثبات رسیدن دلایل به نفع موکل خود را انجام دهد و عواقب حاصل از اظهار نظر مراجع قضایی باعث رد شدن دعوای خانودگی نشود.

وکیل خانواده در شیراز
وکیل خانواده در شیراز

چه بسا گاهی صرف ارسال یک اظهارنامه درست و صحیح، نتیجه ی یک دعوای خانوادگی را مشخص می نماید و به جهت این که بیشتر دعاوی خانوادگی با هم مرتبط است، یک اقدام اشتباهی و شکست در یک دعوا ، بقیه دعاوی را هم تحت تاثیر می گذارد. بیش تر دعواهای خانوادگی در دادگستری با درخواست مهریه از طرف زن شروع می شود و با اقامه دعوای الزام به تمکین از سوی مرد استمرار می یابد.

موضوعات وکیل خانواده در شیراز

موضوعاتی که عموماً در دعاوی و پرونده های خانواده در دادگاه مطرح می شود عبارتند از

– نامزدی و خسارات ناشی از برهم خوردن آن ازدواج و

– سن ازدواج

– الزام به ثبت ازدواج دائم

– اثبات رابطه زوجیت

– دریافت حضانت

– ازدواج دختر

-ازدواج دوباره

-دعوای استرداد جهیزیه و تامین دلیل جهیزیه و تامین خواسته جهیزیه.

– دعوای مطالبه مهریه و  مهرالمثل و ممنوع الخروجی و تامین خواسته و توقیف اموال و اعسار و تقسیط.(وکیل مهریه در شیراز)

– دعوای نفقه زوجه و ترک انفاق و تهیه خانه مستقل و نفقه فرزند و تمکین و نشوز زن.

-شروع عقد ازدواج و شرط نصف دارایی و اجرت المثل و نحله.

– عسر و حرج زن وگواهی عدم امکان سازش و طلاق توافقی و طلاق رجعی و طلاق بائن و طلاق خلع و مبارات و رجوع.

– فسخ نکاح و موارد فسخ نکاح و تدلیس.

– حضانت فرزند و ملاقات فرزند.

-اثبات نسب نفی ولد و اهدای جنین و فرزندخواندگی.

-حجر و قیمومت و نصب قیم و عزل قیم و حجر .

امور راجع به غایب مفقودالاثر و تغییر جنسیت

دعاوی مهریه

همان طور که می دانیم مهریه یک امر مالی است که به محض وقوع عقد نکاح، مرد مکلف است به زن پرداخت نماید. مهریه می تواند به شکل نقدی یعنی پول رایج کشور یا سکه و طلا یا دیگر اموال خواه منقول یا غیر منقول مثل ملک(وکیل ملکی در شیراز)، مسکن یا آپارتمان باشد. بنابراین مهریه دینی بر عهده ی مرد است. موضوع مهریه هم زمان با انعقاد عقد نکاح در قباله ازدواج ثبت می شود.

یکی از ویژگی‌های اصلی قباله ازدواج این است که لازم الاجرا و اعتبار می باشد. به این مفهوم که با درخواست زن از دفترخانه تنظیم اسناد عقد ازدواج به منظور اجرای تعهدات آن که از آن جمله مهریه می باشد، این امکان برای زن به وجود می آید که مثلاً مقوله مهریه را از شوهر درخواست کند و برای این منظور نیازی به رجوع به دادگاه نمی باشد.

البته دعوای مهریه به وسیله ارائه شکایت به دادگاه عمومی حقوقی خانواده‌ قابل درخواست است و می تواند خواسته خود را بنویسد یا از مشاور یا وکیلی در همین مسیر استفاده کند و دادگاه محل سکونت خود یا شوهرش درخواست کند که حکم الزام شوهر را به پرداخت مهریه صادر نماید. البته مهریه را بعد از صدور اجراییه به وسیله اداره انجام اسناد رسمی می توان دریافت کرد.

وقتی برگ اجراییه صادر می شود، زوجه ای که درخواست مهریه را دارد به اداره اجرای ثبت رسمی ثبت مراجعه نموده و با مشخص نمودن نشانی شوهر درخواست دریافت مهریه را ارائه می‌کند و نیز قادر است مالی از همسرش مانند حساب بانکی و پلاک ثبتی و سهم یا حتی طلب قطعی او را از دیگران برای توقیف و دریافت مهریه ارائه کند.

شرایط تعلق مهریه به زن

همان طور که می دانیم مهریه مالی است که مرد در هنگام انعقاد عقد ازدواج به زن خود مکلف است، بپردازد و یا در آینده می‌پردازد. در واقع مهریه جبران خسارتی برای زن و ابزاری برای تامین زندگی آتیه زوجه می باشد. وقتی مهریه عندالاستطاعه است، اگر زن تقاضای مهریه کند این وظیفه بر دوش زن است که ثابت کند مرد از دارایی و اموال ضروری جهت پرداخت مهریه بهره مند می باشد و شوهر نیازی ندارد که برای دادگاه سند و مدرک بیاورد که نمی تواند مهریه پرداخت کند.

وکیل خانواده در شیراز
وکیل خانواده در شیراز

شرایط اعمال فسخ نکاح

چنان چه در هنگام عقد نکاح در زن یا مرد صفت خاصی شرط گذاشته شده باشد و بعد از عقد مشخص شود که هر یک از دو طرف واجد آن صفت نیستند، برای طرف مقابل حقی تحت عنوان حق فسخ ایجاد می شود. مثلاً بعد از عقد نکاح مشخص شود که دختر قبلاً باکرگی خود را از دست داده باشد. در این حالت زوج می تواند عقد نکاح را منحل کند و فسخ نماید. از نظر وکیل تلفنی و آنلاین اگر مرد متوجه شود که زنش واجد بیماری‌های موجب فسخ است، هرگز نباید نزدیکی کند و بلافاصله عدم تمایل خود به ادامه زندگی را اعلام دارد و چنان چه بعد از نزدیکی این کار انجام شود و ادعای فسخ نماید. کل مهریه با وجود علت فسخ نکاح، به زن تعلق می گیرد. چنان چه علت فسخ ناتوانی جنسی مرد به برقراری رابطه زناشویی زن خود باشد، زن قادر است نیمی از مهریه را حتی اگر نزدیکی نکرده باشد از زوج دریافت کند.

 نحوه اجرای مهریه و دریافت آن

چنان چه مهریه عندالاستطاعه باشد، زن برای مطالبه ی آن باید ثابت کند که مرد استطاعت پرداخت مهریه را دارا می باشد و اگر مرد مال و اموال و دارایی در اختیار نداشته باشد، گذشته از این که زن قادر نیست مهریه را از مرد دریافت کند و برای جلب شوهر را هم نمی‌تواند اقدام نماید. در برخی موارد پیچیده مال به اموال در دعاوی خانوادگی زن بهتر است که از وکیل خانواده برای انجام اقدامات مربوط به مهریه بهره برد.

 شرایط اقامه دعوای نصف دارایی

وکیل طلاق در بندرعباس در مورد شرایط حق تنصیف دارایی بدین صورت توضیح داد که:از شروطی که در بند الف قباله ی ازدواج بیان شده است، موضوع نصف دارایی است که به منظور تعلق گرفتن این شرط، نخست باید طلاق از سوی زوج مطرح شود. اگر زن اقدام به این عمل نماید، شامل این بند نخواهد بود. دوم این که طلاق نباید حاصل از تخلف زن از وظایف و تکالیف شرعی و سوء رفتار او باشد.

سوم این که این موضوع دربرگیرنده همه اموال زمان ازدواج نمی‌شود و تشخیص آن بر عهده دادگاه می باشد که با توجه به وضعیت مالی مرد مشخص می شود و اموال پیش از ازدواج را هم در بر نمی گیرد. با توجه به این که سهم الارث هم جزء این بند نمی باشد، اموالی را در بر می‌گیرد که در هنگام طلاق موجود هستند و اگر قبل از بحث و اختلاف مال و دارایی فروخته شده باشد یا انتقال داده شده باشد باز هم شامل این بند نخواهد شد.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سهم الارث میتوانید با وکیل ارث در شیراز مشورت نمایید یا به سایت دادیار مراجعه نمایید.

 شرایط ازدواج موقت

مشاور حقوقی معتقد است که به طور کلی ثبت ازدواج موقت، الزامی ندارد. جز این که زن و مرد با هم توافق کنند یا زن حامله باشد. اما با توجه به این که ثبت ازدواج دائم ضروری است و اگر ثبت نشده باشد، مرد مجازات زندان را باید به دوش بکشد. عموما زوج به دو شکل این ازدواج را ثبت می نماید: یا این که به دادگاه رجوع می‌کند و اجازه ازدواج دوباره را از دادگاه می گیرد و اگر زوج وکیل خانواده در اختیار داشته باشد و زنش تمکین نکند به راحتی می تواند این اجازه را دریافت کند. و یا این که ازدواج به شکل عادی انجام شود و بعد زن دوم از زوجه شکایت می کند تا ازدواج را ثبت نماید.

شرایط ملاقات با فرزند

به طور کلی ملاقات با فرزند و حضانت او حق و تکلیف می باشد که قانون برای پدر و مادر مشخص می نماید. در واقع ملاقات با فرزند یک حق است که به والدین تعلق دارد به جهت این که آن ها حق دارند، فرزندشان را ببینند و وظیفه این است که قانون این تکلیف را بر عهده پدر و مادر گذاشته و آن ها نمی‌توانند از نگهداری فرزند خود خودداری نمایند. بنابراین بعد از طلاق، مادر قادر است برای اخذ حضانت فرزند اقدام کند. اگر طلاق توافقی باشد، زن در مقابل بخشیدن همه یا بخشی از مهریه حضانت فرزند را از شوهر دریافت می کند. اما باز در این مورد هم مرد حق ملاقات چند ساعته فرزند خود را دارد.

شیوه الزام به تمکین

تمکین به معنای آن است که زن باید به طور کامل از شوهر تمکین کند و در این منظور کوتاهی ننماید. مرد اول باید برای تصدیق عدم تمکین زن دادخواست الزام به تمکین بدهد. شکل و اگر زن در جواب این شکایت پاسخ درستی ندهد و بعد از تحقیقات کارشناس معلوم شود که زن خانه را ترک کرده و در منزل مرد اقامت ندارد، زوج قادر است عدم تمکین زن را تایید کند و با تأیید نشوز زن او را از نفقه محروم نماید.

حضانت فرزند

به منظور مراقبت و نگهداری فرزند، پدر و مادری که از هم جدا شده اند، مادر تا ۷ سالگی  حق حضانت فرزند را خواهد داشت و در این مورد فرقی نمی کند پسر یا دختر باشد و بعد از آن حضانت فرزند با پدر می باشد. دختر تا سن ۹ سالگی و پسر تا سن ۱۵ سالگی در حضانت پدر قرار دارد و بعد از آن می تواند از آن خارج شود و خودشان انتخاب کنند که با کدام یک از والدین زندگی نمایند. اما چنان چه بعد از هفت سالگی بازهم حضانت فرزند  به پدر داده شود، مادر حق ملاقات با اولاد خود را خواهد داشت.

نحله و اجرت المثل

برای تعلق گرفتن اجرت المثل زن باید تقاضای طلاق از سوی مرد باشد. اما اگر درخواست طلاق که از طرف زوج ارائه شده است، حاصل از تخلف زن از وظایف همسری یا سوء رفتار او باشد، در این حالت اجرت المثل  به زن تعلق نمی گیرد. مضاف بر آن، چنان چه زن کارهایی را که شرعاً به عهده او نبوده با فرمان زوج و با عدم نیت تبرع انجام بدهد و برای دادگاه هم ثابت شود، دادگاه اجرت المثل کارهایی را که زن انجام داده است را  محاسبه می کند و دستور پرداخت آن را می دهد.

اعسار در مهریه

چنان چه مردی تقاضای طلاق زن را داشته باشد، باید مهریه را کامل بپردازد و حقوق مالی زن را مشخص نماید. در برخی از موارد زوج مهریه را نقداً پرداخت می کند اما گاه مرد هدفش طلاق زوج می باشد اما استطاعت پرداخت مهریه را به شکل نقدی ندارد، در این شرایط مرد قادر است شکایت اعسار کند و اگر اعسار او مورد قبول دادگاه واقع شد، دادگاه مهریه را تقسیط می نماید. بر این اساس مرد ضمن آن که زن را طلاق می دهد مهریه را به شکل ماهانه  می پردازد.

وکیل خانواده در شیراز
وکیل خانواده در شیراز

 انواع طلاق

وکیل طلاق در شیراز در مورد انواع طلاق اینچنین توضیح داد:طلاق به دو شکل است یا رجعی یا باین. طلاق بائن خودش به طلاق خلع و مبارات قابل تقسیم است. اصلی ترین علت طلاق در جامعه ایران، عدم شناخت مناسب زن و شوهر نسبت به یکدیگر قبل از ازدواج می باشد. به بیان شفاف تر زن و شوهر به ویژگی های رفتاری و شخصیتی هم در زندگی آینده بی اطلاع هستند.

طلاق خلع و مبارات

وکیل طلاق در اصفهان توضیح داد:اگر زن و شوهر نسبت به هم کراهت داشته باشند، طلاق از نوع مبارات خواهد بود. اگر یک طرف نسبت به طرف دیگر مثلاً زن نسبت به شوهر یا شوهر نسبت به زن کراهت داشته باشد، طلاق از نوع خلع است. کراهت  به معنای نفرت و بیزاری زن و شوهر نسبت به هم است که ادامه ی زندگی را برای آن ها غیرممکن می‌کند.

تقاضای طلاق از سوی زوج

مرد حق دارد بعد از طلاق به زن رجوع کند و این حق در دوره عده بعد از طلاق رجعی قابل اجرا خواهد بود و نیازی به تشریفات مراجعه نخواهد داشت.

تقاضای طلاق از  سوی زوجه

چنان چه زن یکی از شرایط ۱۲ گانه در قباله ازدواج را دارا باشد، از سوی مرد وکیل است که حق طلاق خود را به اجرا در بیاورد. او می تواند یا شخصا و یا با مراجعه به یک وکیل به دادگاه رجوع نماید و بعد از تصویب آن درخواست طلاق دهد.

وکیل خانواده در شیراز
وکیل خانواده در شیراز

علت نیاز به وکیل خانواده در شیراز

مسائل حقوقی خانوادگی مثل نفقه و مهریه و طلاق در دادگاه های خانوادگی صورت می گیرد. از آن جایی که این مسائل پرونده‌های زیادی را در این دادگاه ها به خود اختصاص داده فرصتی را برای افراد سودجو به وجود می‌آورد تا خانواده هایی که در بدو ازدواج با مشکلاتی مواجه هستند یا مهریه های بالایی در عقد نکاح وضع نموده‌اند، خود را به عنوان وکیل با تجربه و باسابقه معرفی نمایند و افراد ناگاه به این موضوع را سرکیسه کنند. بنابراین قبل از آن که افراد مسائل حقوقی خانوادگی خود را در محضر دادگاه مطرح نمایند. باید حتما اطلاعات خود را نسبت به اخذ وکیل کامل کنند. نیاز به هزینه کردن زیادی در راه اخذ وکیل نمی باشد. به صرف داشتن یک شماره تلفن وکیل حقوقی مجرب می تواند مشاوره درستی و به موقعی به شما ارائه کند تا چنان چه موضوع بسیار پیچیده باشد که حتماً باید در محکمه مطرح شود و نیازمند حضور وکیل باشد، بتوان از او در دادگاه برای .طرح دعوا استفاده کرد تا از حق شما دفاع کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *