وکیل مهاجرت در بندرعباس کیست؟
وب سایت حقوقی دادیار
وکیل در بندرعباس و مشاور حقوقی در بندرعباس
قبول وکالت در دعاوی
حقوقی
خانواده
کیفری
تصادفات
انقلاب
وکیل پایه یک مهاجرت در بندرعباس
مهاجرت:
درونکوچی و مهاجرت و یا کوچ در خصوص جا به جا شدن مردم از مکانی به مکان دیگر است که می تواند برای کار و یا زندگی باشد مردم معمولاً به خاطر دور شدن از شرایط یا عوامل نامساعد دور کنندهای مثل فقر و بیماری یا مسائل سیاسی و جنگ و بیکاری و دیگر کمبود امنیت اقدام به مهاجرت می نمایند یکی از دلایل مهم دیگر مهاجرت می تواند شرایط و عوامل مساعد جذب کننده کشور مورد مهاجرت باشند عواملی مثل آموزش و درآمد بیشترد و راحت تر صاحب خانه شدن و غیره.
مهاجرت بشر از خیلی وقت پیش وجود داشته است مهاجرت در مفهوم مدرنیته به حرکت و کوچ اشخاص از یک ملیت و کشور به کشور دیگر است به کشوری که در آنجا شهروند نمی باشد مهاجرت به شکل ضمنی اقامت طولانی مدت با مهاجرت اطلاق می گردد افراد توریست و بازدیدکنندگان موقتی و کوتاه مدت مهاجر محسوب نمی شوند اما با این وجود مهاجرت فصلی کارگران و نیروی کار اغلب به عنوان شکلی از مهاجرت محسوب می شود.
واخواهی مهریه چیست؟شرایط واخواهی مهریه چگونه میباشد؟برای اطلاعات بیشتر نیز میتوناید با وکیل مهریه در شیراز از طریق سابت دادیار مشورت نموده و به صورت هرچه سریعتر برای حل مشکلات خود اقدام نمایید.

انواع مهاجرت
وکیل در شیراز هماننند همه وکلا که در تمامی نقاط هستند میگوید: انواع مهاجرت با توجه به مدت زمان اقامت در کشور مقصد مورد بررسی قرار می گیرد به صورت کلی می توان انواع مهاجرت را به سه قسمت تقسیم کرد:
اقامت دایم
این نوع اقامت به منظور حق سکونت شهروندان خارجی در یک کشور دیگر برای دوره های نامحدود می باشد به طور معمول افرادی که اقامت دائم دارند بعد از یک دوره اقامت حدوداً به مدت پنج سال در آن کشور می تواند بر اساس قانون تقاضای اخذ تابعیت آن کشور را نمایند البته لازم به ذکر است که این موضوع با توجه بر قوانین هر کشور دارای تفاوت است.
اقامت فصلی
اقامت فصلی به منظور یک دوره معین برای انجام کاری مهاجرت انجام شود زمان معمول بررسی در قوانین ویزا بروند ویزا های فصلی برای یک یا چند کارفرمای مشخص شده می باشد و کارگر فصلی اجازه ندارد کارفرمای خود را در مدت کار فصلی متغیر سازد مدت اعتبار ویزای اقامت فصلی از تاریخ می باشد که کار شروع شده است
اقامت موقت
حق اقامت موقت یک فرد خارجی در یک کشور طبق یک بازه زمانی معین است بدون حقوق شهروندی کامل این اجازه امکان دارد به منظور تحصیل و تجارت و یا دلایل دیگر انجام شود.

دلایل مهاجرت
دلایل مهاجرت بسیار گسترده می باشد این دلایل می تواند مشمول به دلایل اقتصادی و مالی تا دلایل اجتماعی و دیگر محیطی و سیاسی باشد
مهاجرت می تواند دلایل دیگری مثل دور شدن از شرایط نامناسب همانند فقر و بیماری و یا جنگ و بیکاری و عوامل سیاسی باشد
یکی دیگر از دلایل مهاجرت به کشور مقصد حالتی است که آن کشور از لحاظ امکانات رفاهی و آموزشی بهتر از کشور مبدا است.
مشکلات مهاجرت
احساس تنهایی
از شایع ترین مشکلات مهاجرت احساس تنهایی می باشد اگر شما برای رسیدن به کشور مقصد خیلی هم انگیزه و علاقه دارید باز هم باید خودتان را برای دلتنگی و احساس غربت آماده کنید چون که این احساس خیلی زود به سراغ شما می آید این احساس دلتنگی برای اعضای خانواده و برای دوستانی که با آنها زندگی کردید و حتی زبانی که با آن حرف میزنید و مکان هایی که با آنها خاطره داشتید شما را احاطه می کند پس حتماً باید قبل از مهاجرت آمادگی روحی و روانی لازم را داشته باشید.
زبان کشور مقصد
بهتر است که قبل از مهاجرت به فکر آموزش زبان کشور باشید به هر میزان که مهارت گفتاری و نوشتاری زبان کشور میزبان را کسب کرده باشید با ورود به آن کشور در ارتباط گرفتن کلامی مشکل دارید به این خاطر که گفتار های عامیانه مردم بومی فرق می کند و تا یادگیری آن ها در خرید و معاشرت با افراد و همچنین مدرسه و دانشگاه کمی دچار مشکل می شوید پس با این وجود زبان یکی از مهمترین مشکلات مهاجرت است.
شهروند درجه دو
یکی از مشکلات مهاجرت مخصوصاً برای ایرانی ها شهروند درجه دو بودن است افراد ایرانی معمولا خود را مهد تمدن میدانند و در کشور خود حق شهروندی کامل دارند اما در مورد کشورهای اروپایی و آمریکایی شهروند درجه دو حساب می شوند یعنی حتی اگر اقامت قانونی هم داشته باشید و هر چقدر هم از لحاظ علمی و شغلی سطح مطلوبی داشته باشید باز هم تبعیض هایی بین شما و مردم بومی آن کشور در موضوعات قضایی و یا سیاسی وجود دارد.
حتی ممکن است بعضی از مردم آن کشور شما را به عنوان یک خارجی که از امکانات آن ها استفاده می کنید بشناسند شما باید آماده رفتارهای بد آن ها را داشته باشید.
حتماً قبل از مهاجرت با قوانین شهروند درجه دو در آن کشور آشنا گردید و فرهنگ مهاجر پذیر بودن مردمان آن را مورد نظارت قرار دهید که بهتر است حتماً با یک وکیل مهاجرت مشورت کنید.
تمایز دین و فرهنگ
این موضوع هم یکی از بزرگترین مشکلاتی است که بایستی پیش از مهاجرت به آن توجه لازم را کنید با لحاظ این مورد که بیشتر مردم ایران مسلمان هستند باید قبل از سفر به این موضوع توجه کنند که در کشور مقصد اسلام هراسی وجود دارد یا نه تا مورد آزار و اذیت مردمان بومی آن کشور نشوید از طرفی فرق فرهنگی موضوع مهمی است شاید مسئله ساده به نظر برسد اما از نحوه لباس پوشیدن تا یک سلام ساده و پرسیدن سوال امکان دارد برای شما ایجاد مشکل کند اصلا امکان دارد رفتاری در آن کشور بی احترامی حساب شود و پیگیری قضایی داشته باشد پس بهتر است قبل از سفر با فرهنگ آن کشور هم آشنا شوید.
مشکلات شغلی
چنانچه قبل از مهاجرت شغل خود را ندانید امکان دارد در آن کشور به عنوان یک شخص بیکار بمانید یکی از مشکلات بارز مهاجرت این قضیه شغل است و معمولاً همه کشورها مردمان بومی خود را اولویت شغل قرار می دهند حتی امکان دارد گاهی مهارت مورد نیاز آن کشور با مهارت شخصی شما بسیار تفاوت داشته باشد پس حتما قبل از سفر از هماهنگی مهارت خود با میزان نیاز آنها اطلاعات به دست بیاورید.

قوانین کشور مقصد
اگر شما قبل از سفر قوانین کشور مقصد را ندانید باید حتماً خود را برای مشکلات آینده در آن کشور آماده کنید لازم به ذکر است کشورهای مختلف قوانین مختلفی دارند از قوانین و جرایم رانندگی تا ساده ترین اتفاقات قانونی را کسب کنید پیشنهاد میشود که برای این کار حتما به سراغ یک وکیل متخصص در امور مهاجرت بروید.
بی پولی
یکی از مشکلات رایج مهاجرین برآورده کردن هزینه های زندگی روزمره می باشد برای این کار باید با دقت نحوه خرج و مخارج خود را برنامه ریزی نمایید تا با مشکلات بی پولی روبرو نشوید همیشه به یاد داشته باشید که در کشور مقصد شما هیچ آشنا و دوستی ندارید که بتوانید از وی پول قرض بگیرید.
نوع هزینه مسکن/ آب برق و انرژی و مالیات به طور معمول پر هزینه تر از کشور ایران است و بایستی در مصرف کردن آن صرفه جویی نمایید.
دیگر مشکلات مهاجرت
با این وجود که بسیاری از ایرانیان مهاجرت کرده اند طی سالیان اخیر و از شرایط خود هم راضی هستند اما افرادی هستند که احساس ندامت دارند که این افراد هم تعداد کمی نمیباشند این افراد معمولاً به افسردگی و اعتیاد و طرد شدن از جامعه و دیگر احساس بی هویتی دچار شده اند پس حتما لازم است که پیش از مهاجرت از تصمیمی که گرفتید اطمینان حاصل فرمایید و رویایی به موضوع مهاجرت فکر نکنید.
پناهندگی
پناهندگی حالتی از مهاجرت خارجی می باشد عوامل دافعه در کشور مبداء مردم را اجبار به نقل مکان کردند مثلاً تشکیل دولت اسرائیل زمینه های برای پناهندگی بسیاری از فلسطینی ها به کشورهایی مثل اردن/ سوریه/ مصر و لبنان شد.
حمله شوروی به کشور افغانستان و وقوع جنگ های داخلی در آن کشور باعث پناهندگی افغانها به کشور ایران و کشور پاکستان شد.
عواملی مثل خشک سالی و قحطی و وقوع جنگ های داخلی باعث پناهندگی ساکنین اتیوپی به کشورهای مجاور شد.
بعضی افراد که پناهندگی را گزینه ای به منظور مهاجرت میدانند این افراد اشتباه می کند پناهندگی در اصل یکسری شرایط ضروری برای شخص مهاجرت کننده است و همه افراد شرایط پناهندگی را ندارند در قوانین پناهندگی آمده است که اگر شخص پناه جو از نظر امنیت جانی در کشور مبدا با مشکلی روبه رو است و با بازگشتن به کشور مبدا با شکنجه و حبس مواجه می شود قادر است که در کشور مقصد به عنوان پناهنده باشد و او از حقوق پناهندگان که از سمت سازمان حقوق بشر تعریف می شود می تواند استفاده کند.

بهترین وکیل مهاجرت در بندرعباس
وکیل مهاجرت به وکیلی گفته می شود که تخصص خود را مهاجرت قرار داده است و پرونده های در این باره را به خوبی آشنا می باشد.
وکیل مهاجرت باید از قوانین و مقررات کشور های مختلف با خبر باشد و اطلاعات به روز داشته باشد تا بتواند راهنمای خوبی برای موکل خود در امر مهاجرت باشد.
در طی این سال های اخیر که مهاجرت بسیار امر شایعی شده است تعداد افراد مراجعه کننده به وکیل مهاجرت هم افزایش یافته است.
مطمعنا برای امر مهمی مثل مهاجرت احتیاج است که با شخصی که اطلاعات کامل و مفیدی دارد که وکیل مهاجرت خطاب می شود گفت و گو کرد.
خصوصیات وکیل مهاجرت در بندرعباس
به منظور آن که فردی بتواند به هدف و مقصود خود یعنی موفقیت در روند مهاجرت کاری و یا سرمایه گذاری در خارج و یا مهاجرت به واسطه ی ازدواج یا اخذ ویزا یا تحصیل در خارج و غیره برسد باید یک وکیل را برگزیند که مجموعه ای از ویژگی ها را دارا باشد.
وکیل مهاجرت باید نسبت به قوانین داخلی و بین المللی که همیشه در حال تغییر هستند آگاهی داشته باشد. به علاوه از آن جایی که روابط بین کشورها بسیار پر پیچ و خم از برخی اوقات دچار سیاست ها واقع می شود به هنگام مهاجرت به یک کشور خاص شخص حتما نیازمند وکیل مهاجرت خواهد بود . وکیلی که مضاف بر دانش و اطلاعات کافی از قوانین مهاجرتی نیز اطلاع داشته باشد به علاوه ضرورت دارد که به روز ترین اخبار مهاجرتی کشور مقصد آگاهی یابد و با عنایت به آن پرونده ی مهاجرتی را جلو ببرد.
دقت در اطلاع داشتن از همه ی تغییرات مهاجرتی کشور مقصد به اندازه ای ضرورت دارد که لزوم رابطه ی شخص با وکلای مهاجرتی داخل کشور مقصد را به دنبال می آورد. یک وکیل مهاجرت زبردست و متخصص باید با وکلای مهاجرت داخل کشور مقصد ارتباط برقرار کند تا از آن ها به روزترین آگاهی های مهاجرتی را به دست بیاورد. وکیل مهاجرت باید از دانش و تخصص لازم برخوردار باشد. به خصوص مهاجرت به کشوری که فرد مهاجرت کننده قصد مهاجرت به آن را دارد .
موضوع دیگر این وکلا باید مدارک دانشگاهی و پروانه ی فعالیت نیز داشته باشند و از تجربه و اطلاعات مهاجرتی نسبت به کشور مقصد اطلاع داشته باشند. وکیل مهاجرت مضاف بر علم و دانش و تخصص لازم باید مجوز فعالیت در سطح بین المللی نیز دارا باشد. چون او وظیفه دارد موکل را از هنگام آغاز پرونده مهاجرت تا خاتمه ی ان یاری رساند.
اعتماد کردن به وکلای مهاجرت که به شکل مجازی فعالیت می کنند کار عقلانی نمی باشد. وکیل مهاجرتی که قابل اعتماد است مضاف بر خدمات آنلاین باید یک دفتر حقوقی هم داشته باشد تا شخص موکل قادر شود به شکل رسمی با او قراردادی منعقد کند و نیز بتواند تا هنگام دست یافتن به موفقیت هر زمان که ضرورت داشته باشد با او ارتباط برقرار کند. وکلای مهاجرت مکلف هستند از کمترین تغییر و پیشرفت در پرونده ی مهاجرتی شخص، موکل را آگاه نمایند و مهمتر از آن این که بر همه ی مقررات کشور مقصد و سفارتخانه های آن اشراف داشته باشند تا قادر شوند مفید واقع شوند.