وکیل در جهرم
وب سایت حقوقی دادیار
وکیل در شیراز و مشاور حقوقی
به درخواست مخاطبین عزیز ار وکیل در جهرم تقاضا کردیم در مورد ملک و املاک توضیح دهد:
وکیل در جهرم در زمنیه های مواد مخدر/کیفری/حقوقی/ملکی/تصادفات/خانواده و… فعال است.
انواع دعاوی ملکی
انواع دعاوی ملکی در جهرم کدام اند؟ در این مورد وکیل ملکی در شیراز توضیح میدهد:
دعوای تخلیه
چنان چه بعد از پایان مدت قرارداد اجاره مستاجر بدون آنک ه قرارداد را تمدید کند، آن را تخلیه نکند، صاحب ملک قادر است به منظور اخذ دستور تخلیه در شرایطی که ملک، منزل مسکونی باشد به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک در شرایطی که ملک تجاری باشد به دادگاه عمومی محل وقوع ملک تجاری رجوع کند.

الزام به تنظیم سند رسمی
وقتی فروش و انتقال رسمی یک ملک انجام میشود، در مرحله آخر دو طرف باید در دفاتر اسناد رسمی حاضر شود تا سند به نام خریدار انتقال یابد. که عموماً فروشندگان به علت های مختلف از انجام آن امتناع می ورزند.
در این حالت خریدار یا وکیل ملکی با رجوع به دادگاه می تواند فروشنده را ملزم به تنظیم سند رسمی نماید. افراد پیش از اقامه دعوا باید با وکیل ملکی با تجربه مشورت نموده و از این موضوع اطمینان کنند که ملک مورد معامله، در رهن یا بازداشت واقع نشده باشد.
چون دادگاه به انتقال ملکی که در رهن دیگری یا بازداشت است رای نمیدهد. در این حالت باید فک رهن مورد معامله را هم از دادگاه تقاضا نمود و سرانجام هر موقع مالک حاضر به امضای سند انتقال به نام خریدار نشود، ملک هم فاقد مسئله حقوقی بوده و نماینده دادگاه سند انتقال در دفتر اسناد رسمی به نام خریدار امضا می نماید.
تصرف عدوانی
به گفته وکیل در فسا دعوای تصرف عدوانی هم از نظر کیفری هم حقوقی از دسته دعاوی ملکی رایج می باشد.
در دعوای تصرف عدوانی شخص قادر است از نظر حقوقی یا کیفری اقامه دعوا کند و در انتخاب آن مختار است. اما باید بداند چنان چه دعوی به شکل حقوقی طرح شود، نمی تواند آن را دیگر به شکل کیفری اقامه نماید. اما دعاوی کیفری را میتوان مجددا به شکل حقوقی مطرح کرد و همین امر نیازمند آن است که از وکیل ملکی متخصص و مجرب در دعاوی رفع تصرف عدوانی بهره گرفت. چون در هر یک از روش ها جریان پیگیری پرونده و شیوه اثبات آن متفاوت است.البته شایان به ذکر است که بدون شک هر فردی برای حل و فصل مسائل و مشکلات خود به دنبال یک وکیل کیفری در شهر خود یا اطراف ان میگردد . پیشنهاد ما به شما عزیزان این است که برای بررسی مشکلات خود از وکیل کیفری در شیراز مشورت بگیرید.
در صورت نیاز میتوانید مقاله وکیل در لار را نیز که در مورد تصرف عدوانی توضیحاتی داده اند مطالعه نمایید
دعوای خلع ید
از جمله دعاوی می باشد که در آن مالک از تصرف غیرقانونی ملک شکایت نموده و از دادگاه درخواست خلع ید متصرف غیرقانونی از ملک را دارد. در دعاوی خلع ید، متصرف اول به شکل قانونی و قراردادی با اسم مالک به بهره بردن از منافع ملک پرداخته اما بعد از آن که مهلتی که از قبل تعیین شده پایان گرفته از استرداد ملک به مالک خودداری نموده است و به شکل غیر قانونی منافع ملک را در تصرف دارد. به سبب این که بیشتر مردم در طرح دعوای خلع ید و تخلیه ید و دستور تخلیه و تصرف عدوانی دچار پیچیدگی و سردرگمی میشوند و همین موضوع سبب می شود که نتیجه مطلوب را به دست نیاورند و دعوای آن ها مورد رد مرجع قضایی قرار میگیرد ،توصیه گروه حقوقی دادسرا یار بر این است که حتماً در این مسیر با یک وکیل ملکی با تجربه مشورت نمود.

دعوای الزام به تحویل مبیع
پیش از آن که در مورد این دعوا صحبت کنیم، بهتر است با سه کلمه در این موضوع آشنا شد :
بیع به مفهوم فروختن مالی در برابر دریافت وجه نقد یا همان خرید و فروش می باشد.
بایع: شخص فروشنده است. مبیع: کالای منقول یا غیر منقول است که به فروش می رسد. که در این بخش مقصود ملک غیر منقول است. فروشنده وظیفه دارد بعد از آن که مبیع را به مشتری فروخت مبیع را به او تحویل دهد. چنان چه فروشنده از این امر خودداری کند به ویژه در جایی که مدتی بین وقوع معامله و تنظیم سند رسمی وجود نداشته است و فروشنده از افزایش قیمتها قصد بهرهبرداری دارد، این مشکل بیش از پیش مشاهده میشود.
وقتی این مسئله بروز میکند باید از یک وکیل ملکی متخصص بهره برد و با راهنمایی و اقدام به اقامه دعوای الزام به تحویل مبیع نسبت به فروشنده کرد و از این روش ملک خریداری شده را از فروشنده دریافت نمود.
دعوای رفع مزاحمت
دعوای رفع مزاحمت از دسته دعاوی تصرفی است و در آن مالک و متصرف قانونی ملک از شخصی که در تصرف ملک ایجاد مزاحمت نموده شکایت می کند و بدین صورت به رفع مزاحمت او اقدام می نماید.
ویژگی های وکیل ملکی با تجربه
از جمله خصوصیات یک وکیل ملکی خوب و مجرب پیشینه و سابقه کاری او می باشد. با وجود آن که همه وکلای دادگستری امکان ملاحظه و قبول وکالت در همه پروندههای ثبتی کیفری و حقوقی و ملکی و خانواده را در اختیار دارند، اما تجربه وکیل ملکی خبره در حوزه امور راجع به املاک و اراضی سبب می شود تا بتواند با شانس بیشتری در همه دعاوی ملکی وکالت را قبول کند.
از دیگر ویژگیهای یک وکیل ملکی با تجربه دانش حقوقی و اشراف علمی در موضوعات مختلف کیفری و ثبتی امور املاک و اراضی و مستغلات و حقوقی می باشد و باید هم زمان با مقررات مربوطه با آراء وحدت رویه دیوان عالی کشور آرا وحدت رویه دیوان عدالت اداری و نظریات مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه و نظریات استادان برجسته علم حقوق و دکترین و نیز رویه رایج دادگاه های کشور نیز آشنا باشد.
یک وکیل ملکی باید به قانون آیین دادرسی مدنی و تجارت و قانون مدنی تسلط و اشراف داشته باشد تا بتواند از موکل دفاع کند و در امر نوشتن دادخواست تبحر داشته باشد. دعاوی ملکی بسیار پیچیده می باشند. بنابراین از شیوه صحیح تعیین خواهان و خوانده تا موضوع خواسته دعوا و نیز ادله ی آن باید به شکل درستی درج شود. مثلاً در دعوای الزام به تنظیم سند رسمی همه ایادی قبلی تا فردی که سند به نام او صادر شده است، باید خوانده دعوا واقع شوند. در غیر این صورت قرار رد دعوا صادر خواهد شد.
مشاوره حقوقی با وکیل ملکی باید به شکلی باشد که وکیل ملکی قادر شود همه جنبههای پرونده و روش ها و انتخابات پیش روی موکل را مشخص کند. او باید شخصی با پشتکار و پیگیر باشد و در یک ماه چندین دفعه با مراجعه به شعبه رسیدگی کننده به پرونده ملکی از آخرین تحولات آن اطلاع یابد. پرونده های ملکی بسیار زمان بر و طولانی هستند.
وکیل ملکی باید صبر و تحمل داشته باشد و به طور دقیق پرونده را پیگیری نماید و بدین ترتیب موجب تاثیرگذاری بر قاضی شود. چه بسا افرادی به منظور کاهش حق الوکاله به جای استفاده از یک وکیل متخصص ملکی از وکلای کار آموز و با تجربه ی پایین بهره می برند که این موضوع از دلایل شکست در پرونده های ملکی می باشد. وکیل ملکی باید در جلسه دادرسی بسیار با صلابت به دفاع از حقوق موکل بپردازد و شیوه دفاع وکیل ملکی از درخواست موکل در حقوق اشخاص در املاک بسیار اثرگذار است.

خصوصیات وکیل ملکی
-حقوق مالی که در زندگی با آن ها مواجه هستیم دارای ضرر و زیان و سود و منفعت می باشد. بنابر این افراد برای این که کمترین زیان در این دعاوی را متحمل شوند باید از حضور وکیل ملکی با تجربهای بهره بگیرند. چه بسا شیوه و روش اقامه دعوا ملکی بسیار اهمیت دارد و در گذراندن پروسه دادرسی در مورد مشخص نمودن حقوق اصحاب دعوا بسیار موثر است.
-یک وکیل ملکی باید به قانون آیین دادرسی مدنی و تجارت و قانون مدنی تسلط و اشراف داشته باشد تا بتواند از موکل دفاع کند و در امر نوشتن دادخواست تبحر داشته باشد. دعاوی ملکی بسیار پیچیده می باشند. بنابراین از شیوه صحیح تعیین خواهان و خوانده تا موضوع خواسته دعوا و نیز ادله ی آن باید به شکل درستی درج شود. مثلاً در دعوای الزام به تنظیم سند رسمی همه ایادی قبلی تا فردی که سند به نام او صادر شده است، باید خوانده دعوا واقع شوند. در غیر این صورت قرار رد دعوا صادر خواهد شد.
-مشاوره حقوقی با وکیل ملکی باید به شکلی باشد که وکیل ملکی قادر شود همه جنبههای پرونده و روش ها و انتخابات پیش روی موکل را مشخص کند. او باید شخصی با پشتکار و پیگیر باشد و در یک ماه چندین دفعه با مراجعه به شعبه رسیدگی کننده به پرونده ملکی از آخرین تحولات آن اطلاع یابد. پرونده های ملکی بسیار زمان بر و طولانی هستند.
-در دعاوی ملکی همواره دقت و حوصله زیادی در دادگاه باید داشت و وکیل باید شرایط حقوقی دعوا را برای موکل به طور کامل توضیح داده و اطلاعات لازم را در اختیار قرار دهد.

-از دیگر شاخصه های اختصاصی وکیل ملکی آن است که مضاف بر در اختیار داشتن همه موارد مذکور، در نگارش یک لایحه به شکل ماهرانه، همه موارد راجع به پرونده را درج میکند و به سبب برخورداری از فناوری و قدرت بیان و اشراف به پرونده ، در محضر قاضی به طور مقتدرانه از حقوق موکل خود دفاع می نماید.
-پرونده های ملکی و دعاوی ملکی اختصاصاً شامل اموال غیر منقول و ملک می شود و امکان دارد در یکی از شاخص های حقوقی یا کیفری واقع شود. اما در بیشتر موارد دلایل حقوقی دارد.