وکیل در زرین دشت

وب سایت حقوقی دادیار

وکیل در شیراز و مشاور حقوقی

(0917-439-37-54)

وکیل در زرین دشت و وکیل در فسا در زمنیه های مواد مخدر/کیفری/حقوقی/ملکی/تصادفات/خانواده و… فعال است. هچنین در زمینه های نام برده شده وکیل در داراب نیز فعال میباشد که میتوانید در صورت نیاز  مشورت نمایید.

رابطه قضات و وکلا:

امروزه کار در دادگاه ها به دلیل پرونده های بسیار زیاد و شکایت های مکرر از جانب افراد تا حدودی سخت شده است که خب این سخت شدن کارها باعث شده است که گاهی اوقات انطور که باید به اخلاق و حفظ کردن ان توجه نشان داده نشود.که مهم ترین آسیب این موضوع به خود سیستم دستگاه قضایی وارد میشود.

وکیل در زرین دشت
وکیل در زرین دشت

در کنار ناهماهنگی های متعددی که در نظام دادرسی ایران بین ارگانهای مختلف موجود است نقش وکیل و رابطه او با قاضی نیز قابل مطالعه میباشد‌. آنان که دشواری های دادرسی در ایران را لمس کرده اند اذعان دارند که عامل رکود کار در دادگستری، پیش از آنکه به تشریفات دادرسی مربوط شود ریشه انسانی دارد. اگر بين عوامل انسانی گرداننده چرخهای عدالت حداقل هماهنگی ایجاد شود،پنجاه درصد مشکلات فعلی دادگستری حل میشود.

حال به گوشه ای از این ناهماهنگی ها که بیشتر مربوط به کادر قضائی و دفتری میگردد اشاره میشود ولی با هماهنگ ساختن این دو فاکتور نمیتوان انتظار تحرك از دادگستری را داشت.

در کنار این دو گروه، گروه سومی هم فعالیت دارند که کیفیت کار آنان در میزان شتاب کار در دادگاه ها در حد يك عامل فوق العاده مهم مؤثر میباشد.که در سیستم دادرسی ایران که طرفین دعوی دادرسی را اداره میکنند با ضعف اخلاقیات و پائین بودن سطح آن، نقش وکیل فوق العاده چشمگیر است به همان نسبت که وکیل میتواند قاضی را در جهت کشف سريع و صحیح حقیقت یاری کند، به همان میزان قادر است حرکت چرخهای عدالت را کندتر نماید و حتی قاضی را نیز تا حدودی گمراه نماید.

قضات امروزه تعیین کننده بسیاری از موارد هستند که خودشان ممکن است متوجه این موضوع نباشند چرا که از نظر بسیاری از قضاوت صرفا رسیدن به عدالت است که مهم میباشد منتها راه های رسیدن به عدالت نیز مباحث مهم است و خب نمیشود ارزش های اخلاقی را زیر پا گذاشت صرفا به خاطر انکه به یکسری از حقایق دست پیدا کنیم بلکه میشود کرامت انسانی خود را همواره حفظ نمود و در کنارش به عدالت رسید در حالی که بیشتر قضات فکر میکنند

وکیل در زرین دشت
وکیل در زرین دشت

در راه رسیدن به عدالت گاهی باید با تندی برخورد کنند و حتی متهم را تحت فشار قرار بدهند که خب ممکن است این موضوع تا حدودی جواب بدهد منتها در گذر زمان حتما نتیجه عکس میدهد و از یکجا به بعد این تندی و خشم به خود شخص قاضی برخواهد گشت پس یک قاضی باید همواره بر اعصاب خود مسلط باشد چرا که محیط دادگاه همواره محیطی متشنج میباشد که یک قاضی عالم میتواند تا حدودی این محیط متشنج را اداره کند.

متأسفانه پا بپای عوض شدن ارزشهای اخلاقی در جامعه و رنگ باختن ارزشهای انسانی اصیل ایرانی در کنار اخلاقیات فرآورده خارجی فرهنگ توده نیز عنوان شایستگی را در خور وکلائی میداند که بهتر بتوانند واقعیات را وارونه نشان دهند و الباس قانونی بر ادعاهای غیر قانونی آنان بپوشانند و از آنجائیکه انتظارات عامل تعیین کننده نقشها هستند گروهی از همکاران ما به این انتظار توده از وکیل پاسخ مثبت داده اند، غافل از اینکه بهره گیری از نارسائی سیستم حقوقی در جهت احقاق حق با استفاده از تخصص های قانونی شایسته شأن وکیل که اجرای عدالت یکی از پایه هایش بر دوش اوست، نمی باشد.

حرفه وکالت به مقتضای آنکه یکی از دو بال فرشته عدالت میباشد از همان معنویتی برخوردار است که قضاوت دارا است. اگر حفظ معنویت شغل قضا مستلزم بی طرفی قاضی در مقام دادرسی است در امر وکالت همین جنبه معنویت ایجاب میکند از آن بعنوان يك وسيله عامل بازدارنده در کشف سريع و صحیح حقیقت استفاده نشود، بدون تعصب گروهی باید اذعان کرد که گروهی در دستگاه قضایی متاسفانه رسالت معنوی خود را در این رهگذر فراموش کرده اند و رنگ تجارت بحرفه خود داده اند. و بر این روال فکری هر اقدامی را که برای انجام خواسته موکل لازم میدانند انجام میدهند و سوگند وکالتی خود را به بهای حق الوكاله بخش میشکنند که متأسفانه کفاره این سوگند شکنی را جامعه وکالت میپردازد.درست است که اکثر شغل های امروزه به دلیل اقتصاد نامناسب به فساد کشیده شده اند منتها چنانچه دستگاه قضایی هر چه بیشتر به سمت انحراف و فساد کشیده شود یک جامعه از بین میرود و افراد حتی نمیدانند که احقاق حق خود را از چه کسی بخواهند که این موضوع بذر بی اعتمادی در جامعه را بیشتر و روز به روز افراد را دلسرد تر خواهد کرد.

وکیل در زرین دشت
وکیل در زرین دشت

تأثير موت وکیل بر وکالت بلاعزل:

در واقع در جواب این سوال باید چنین گفت که با موت وکیل، وکالت بلاعزل نیز باطل میشود. زیرا وجود و حیات وکیل به مثابه موضوع برای عقد وکالت است و با فوت شدن وکیل عقد وکالت از باب سالبه به انتفاء موضوع باطل می شود.منتها با وحدت ملاک از ماده ۷۷۷ قانون مدنی میتوان وکالت مزبور را بعد از موت وکیل برای ورثه او بر اساس قوانین پابرجا بدانیم. فقهای طرفدار این نظر چنین بیان نموده اند که: چون وكالت های بلاعزل جنبه مالی دارد و متعلق آن حقی برای وکیل ایجاد میکند، لذا پس از موت او جزء عموم ماترك الميثه اختیارات وکالت عینا همچون سایر حقوق متوفی به وراث قانونی او انتقال خواهد یافت.

تفاوت وکیل با مشاور حقوقی و کارشناس حقوقی

برخی شهروندان تصور می کنند که به صرف اینکه شخصی در رشته حقوق تحصیل کرده است ، وکیل شده است و یا اصلا می گویند که فلان شخص ، وکالت خوانده است . به کار بردن چنین اصطلاحاتی از منظر حرفه ای و به لحاظ حقوقی نادرست است و سبب می شود که افراد در انتخاب وکیل دادگستری دچار اشتباه شوند . البته شما کاربر گرامی در صورت نیاز به وکیل میتوانید به سایت دادیار اعتماد کرده و در صورت نیاز به وکیل در زرین دشت وکیل در شیراز یا که وکیل در جهرم که از شهر های طراف شما میباشد  با ما در تماس باشید. و به این نکته توجه داشته باشد که وکیل در تمام زمینه های حقوقی و کیفری در شهر های اطراف شما از جمله وکیل در لار فعال میباشد.

همین مطلب ، سبب تفاوت وکیل با کارشناس حقوقی و مشاوره حقوقی می شود . به این معنا که بر اساس قوانین و مقررات ، تنها به اشخاصی وکیل اطلاق می شود که تحصیلات حقوقی لااقل در مقطع کارشناسی در یکی از رشته های حقوق یا فقه و حقوق داشته باشند و سپس در آزمون وکالت که توسط مرکز وکلای قوه قضاییه و یا کانون وکلای دادگستری برگزار شده است ، شرکت کرده باشند و با احراز نمره قبولی ، وارد دوره کارآموزی وکالت شده باشند .

وکیل در زرین دشت
وکیل در زرین دشت

وکلای پذیرفته شده در آزمون وکالت کانون وکلا ، پس از طی دوران کارآموزی وکالت ، می بایست مجددا در آزمونی تحت عنوان آزمون اختبار شرکت کنند و قبول بشوند تا به آنها وکیل پایه یک دادگستری گفته شود . بنابراین هر شخصی که صرفا تحصیلات حقوقی داشته باشد ، وکیل نیست و تا قبل از احراز شرایط و شرکت در آزمون ، اگر قصد داشته باشد به امور حقوقی بپردازد ، تحت عنوان کارشناس حقوقی یا مشاور حقوقی شناخته می شود ؛ نه وکیل . همین مطلب در مورد تفاوت نماینده حقوقی و وکیل دادگستری نیز صدق می کند .

پر واضح است که اگر شخصی تنها مشاور حقوقی بوده و تحصیلاتی در سطح کارشناسی حقوق داشته باشد ، نمی تواند به وکالت از دیگران در دادگاه ها و مراجع قضایی اقدام به وکالت نماید ؛ مگر اینکه در طول گذراندن دوره کارآموزی وکالت بوده و با سرپرست خود پرونده گرفته باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *