وکیل در سپیدان
وب سایت حقوقی دادیار
وکیل در شیراز و مشاور حقوقی
وکیل در سپیدان و وکیل در نورآباد ممسنی در زمنیه های مواد مخدر/کیفری/حقوقی/ملکی/تصادفات/خانواده و… فعال است. هم چنین در زمینه های نام برده شده شهر های اطراف سپیدان نیز فعال میباشند مانند وکیل در مرودشت که در صورت نیاز شما میتوانید با مراجعه به آن ها از تجربه آن عزیزان نیز استفاده ببرید.
وکیل در سپیدان کیست
وکیل حقوقی شخصی می باشد که از طرف موکل مجوز دارد در مورد موضوعات حقوقی در مراجع قضایی یا غیر قضایی اقداماتی را انجام دهد. در این خصوص وکیل حقوقی در رابطه با احقاق حقوق موکل خود نسبت به موضوع مطرح شده در محاکم قضایی و غیر قضایی بر اساس حدود اختیاراتی که بر عهده دارد، تکلیف خود را انجام میدهد و آثار اقدام وکیل در مراجع فوق بر اساس قانون مدنی به موکل برمیگردد. در این بخش از مقاله دادسرایار سعی بر این است که با وظایف و تعهدات یک وکیل حقوقی به منظور انجام خدمات حقوقی آشنا شد.البته که برای حل و فصل مشکلات خود میتوانید با وکیل کیفری در شیراز مشورت کنید.

وکیل مهریه در شیراز توضیح داد:بنابراین همان طور که اشاره شد وکیل حقوقی از انواع وکیل می باشد که به منظور رسیدگی به حقوق مدنی و مشاوره حقوقی انتخاب میشود. وکیل حقوقی در دادگاه های حقوقی و دادگاه خانواده و شورای حل اختلاف و غیر فعالیت می کند و باید بر امور مدنی که مرتبط با قوانین حقوقی مثل قانون مدنی و قانون آیین دادرسی مدنی و قانون تجارت و قانون حمایت از خانواده و قانون امور حسبی و دیگر قوانینی در این دسته مسلط باشد از جمله دعاوی حقوقی، دعوای مطالبه اجرت المثل، دعوای مطالبه نفقه، مهریه و مطالبه وجه و غیره می باشد.
مشاوره وکیل در سپیدان
وکیل و مشاور حقوقی قادر است در کلیه موضوعات و حقوقی مشاوره ارائه کند اما عنوان موضوعات حقوقی یک موضوع کلی می باشد. بهتر آن است که وکیل در برخی از موضوعات حقوقی که تخصص دارد مشاوره بدهد. در کشورهای توسعه یافته، مشاوران وکیل به شکل تخصصی می باشند. یعنی برخی وکلا در زمینه تجاری دارای تخصص هستند که موکل با توجه به نوع تخصص آن ها به او رجوع میکنند. اما در ایران به شکل رسمی و اداری نظام تخصصی وکیل آن ایجاد نشده است.
کاربر گرامی دادیار در صورت نیاز به مشورت با وکیل میتوانید علاوه بر مشورت با وکیل در سپیدان با وکیل در شهر های اطراف خود مانند وکیل در اقلید نیز تماس حاصل فرمایید
وظایف وکیل نسبت به موکل
وظایفی که یک وکیل نسبت به موکل دارد، در حدود اختیاراتی است که وکیل بر اساس وکالت نامه ای که با موکل تنظیم نموده و مورد امضا قرار داده است می باشد. در وکالتنامه هایی که از سوی دفاتر اسناد رسمی به شکل رسمی صادر میشود و یا وکالتنامه های قضایی که میان موکل و وکلای دادگستری منعقد می شود، در بخشی حدود اختیارات و وظایف وکیل تعیین شده است که دو طرف باید در آن بر اساس خواسته خود حدود و اختیارات وکیل را مشخص کنند. طرح دادخواست وکیل وابسته به این است که او تا چه اندازه و در چه مسائلی از موکل اذن و اجازه و اختیار دنبال کردن مسائل را داشته باشد. مثلاً فردی وکیل میشود که فقط امورات اداری موکل را در سازمان شهرداری به انجام برساند. فرد دیگر وکیل میشود تا امورات موکل را فقط در دادسرا یا دادگاه بدوی انجام دهد.
یکی از خلقيات ما ایرانیان این میباشد که متاسفانه به تعصب گروهی در حد غير معقول اهمیت میدهیم تا جائیکه حیثیت و شرف صنفی خود را در این کوربینی فراموش میکنیم. عامل متروك ماندن ماده ۲۳ لایحه استقلال کانون وکلا چیزی جز این تعصب نبوده است.

در اصل نزاکت شخص قضائی چنین ایجاب میکند قاضی هر چند در صدور رأی مرتکب اشتباه شده باشد، از جانب وکیل تخطئه نشود. مهم این می باشد که او در صدور رأي سوء نیت نداشته باشد که خوشبختانه اکثریت قضات ما از این آفت مبری می باشند. بنابراین وقتی تجدید دادرسی در مراحل بالا برای اکثر دعاوی پیش بینی شده است، انتخاب روش های خصمانه به عنوان بازتابی نسبت به اشتباه قضات و نادیده گرفتن نزاکت دادرسی در شأن وکیل نیست و این کار چیزی در حد سمپاشی در افکار عمومی برای بدبین کردن مردم نسبت به قوه قضائیه میتواند باشد که خود مایه ای برای ضعف بیشتر این قوه میشود، غافل از آنکه حیثیت وکالت تابع ارزش و اعتباری است که قوه قضائیه کشور در جامعه دارد.
امروزه جامعه سعی دارد که روابط را بهبود ببخشد منتها بهبود یافتن روابط به خصوص میان وکلا و قضات شیوه خاص خود را نیاز دارد و نمیشود به هر گونه ای عمل نمود و براینکه یک جامعه تغییر کند بهتر است که نگرش ها و خرده فرهنگ ها تغییر کند به خصوص خرده فرهنگهایی که امروز میان قضات بسیار رایج شده است.
اگر که امروزه قضات انطور که باید با وکلا برخورد کنند و در قبال عملکرد وکلا تا حدودی خود را مسئول بدانند جامعه کمی رو به بهبود خواهد رفت،زیرا که سلامت جامعه مستلزم دستگاه قضایی سالم میباشد.
چرا عموم افراد وکلای پایه یک را ترجیح میدهند؟
بحث انتخاب کردن وکلای پایه یک یکی از مباحث مهم است چرا که امروزه بسیاری از افراد کارخود را به وکلای پایه یک میسپارند که خب این موضوع بیشتر بخاطر اعتمادی است که در ذهن بیشتر افراد جامعه نسبت به وکلای پایه یک شکل گرفته است و گرنه گاهی یک وکیل میشود وکیل پایه یک نباشد،منتها در پرونده مربوطه خوب عمل کند و تلاش وکیل مستمر ثمر واقع شود.

اما بیشتر افراد چنین گمان میکنند که چون ازمون کانون وکلا سخت است و قبول شدن در ان قطعا کاری دشوار میباشد پس انتخاب کردن وکلای پایه یک کاری منطقی و عقلانی تر است.که خب ما با ان بخشش موافق هستیم که ازمون های رشته وکالت فوق العاده سخت هستند و قبول شدن در چنین ازمون هایی ملزم چند سال تلاش مستمر میباشد منتها مسئله ای که مهم است مسئله مهارت و بخش عملی رشته وکالت است.چرا که بسیاری از افراد بوده اند که در ازمون رشته وکالت با نمره عالی و خوب قبول شده اند منتها هنگام کار به مشکل برخورده اند و پرونده هایشان با مشکل روبرو شده است.باید گفت که چنین افرادی صرفا از رشته وکالت حفظ کردن قوانین را بلد بوده اند در حالی که رشته وکالت نیازمند کلامی قاطع و محکم نیز میباشد و باید وکیل بگونه ای سخن بگوید که بتواند هم تاثیر گذار باشد و هم باعث نفوذ کافی بر ذهن قاضی بشود.منتها امروزه چون روز به روز ازمون های وکالت سخت میشود افراد بر ان بخش مهارت های دیگر خود کار نمیکنند و قطعا این موضوع باعث خواهد شد که حتی تبدیل به وکیل پایه یک نیز بشوند انتخاب بسیاری از افراد نباشند،چرا که مهارت های بیانی و زبان بدن همانقدر مهم است که علم و اشراف داشتن به قوانین مهم میباشد.
پس در انتخاب وکیل حتما به مهارت هایش توجه کنید حتی اگر وکیل پایه یک باشد و یا اینکه مدارک فوق العاده بالای تحصیلی داشته باشد یا حتی اینکه وکیل عضو هیئت علمی دانشگاه باشد،در اصل هیچکدام از اینها باعث بوجود امدن مهارت های عملی و تحلیلی نخواهد شد چرا که وکیلی که دارای مهارت های کافی است به این موضوع اشراف کامل دارد که چه زمانی نیاز هست سکوت کند حتی اگه حرفی به ناروا از جانب طرف مقابل بیان شده است و چه زمانی از قوانین مربوطه استفاده کند.
تعریف وکالت در سپیدان
معني لغوی وكالت ، تفويض و واگذار نمودن است و در اصطلاح حقوقي، وكالت عقدی است كه به موجب آن يكي از طرفين ، طرف ديگر را برای انجام امری نايب (وکیل) خود مي نمايد. قانون مدنی ایران در ماده ۶۵۶ وکالت را چنین تعریف کرده است:
وکالت عقدی است که بموجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را بر انجام امری نایب خود قرار می دهد.
با انعقاد عقد وکالت، وکیل و موکل در برابر یکدیگر حق و تکلیف یافته، دارای روابط حقوقی، وظایف و مسئولیت های متقابلی می شوند.

وکالت در لغت به معنای واگذار کردن یا تفویض کردن میباشد.
وکالت در اصطلاح حقوقی: عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین عقد، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود مینماید.
وکالت یکی از عقود بسیار رایج میباشد، که امروزه در صحنههای اجتماعی و اقتصادی و بانکها استفادۀ زیادی میشود. وکالت عقد است و در نتیجه نیاز به ایجاب موکّل و قبول وکیل دارد.