وکیل در قشم
پیشه
وب سایت حقوقی دادیار
وکیل در بندرعباس و مشاور حقوقی در بندرعباس
به درخواست مخاطبین عزیز از وکیل در قشم تقاضا کردیم در مورد سرقفلی و قرارداد توضیح دهد:
وکیل در قشم در زمنیه های مواد مخدر/کیفری/حقوقی/ملکی/تصادفات/خانواده و… فعال است.
بررسی مفهوم وکالت
در دوره کنونی شغل وکالت به سبب فعالیت بسیاری از وکیلان پایه یک دادگستری به شکل تخصصی تبدیل شده است و هر وکیل با تجربه در یک رشته تخصصی تجربه و اشراف بیشتری دارد و در آن حوزه با تخصص مربوطه وکالت می کند تا هر فردی که نیاز به وکیل متخصص در حوزه مربوطه دارد از آن بهره بگیرد. سوالاتی که در ذهن متصور است این که افراد در زندگی خود تا چه میزان روی کمک وکیل حساب می کنند؟
پروندههای حقوقی و کیفری برای حل و فصل به چه مراجع قضایی باید ارجاع شود؟ و سوالات زیادی که ذهن را مشغول نموده و فرد عادی اطلاعاتی در آن باره نخواهد داشت و حتماً در آن مسیر حقوقی باید از حضور وکیل بهره مند شود.البته پیشنهاد میشود که با وکیل کیفری در شیراز مشورت کنید یا به سایت دادیار مراجعه نمایید زیرا که سایت دادیار به معرفی وکیل با تجربه در شیراز میپردازد چرا که تجربه در بحث وکالت یکی از مهم ترین شرایط است.

در این موضوع تفاوتی نیست که پرونده راجع به مسائل و دعاوی خانوادگی باشد یا دعاوی مالی مربوط به سرقت باشد یا زمینی که گرفتار مسائل حقوقی شده باشد. چنان چه یک فرد تصمیم بگیرد برای احقاق حق خود عمل نماید با پیچیدگی های بسیاری مواجه خواهد بود و چهبسا ماه ها و سال ها گرفتار رفت و آمد در دادگاه ها باشد. اما چنان چه یک وکیل پایه یک دادگستری را با خود همراه نماید، هم مسیر کوتاهتری میپیماید، هم وقت کمتری از او تلف خواهد شد.
زیرا یک وکیل دادگستری از تمام قوانین و جزئیات آن در کشور آگاه است و در واقع زبان مشترکی با بازپرس و قاضی دادگاه دارا می باشد و در کمترین زمان می تواند نتیجه مطلوب را اتخاذ کند. با تمام این تفاسیر، بسیاری از مردم معتقدند که خودشان به تنهایی قادر هستند اقدام به احقاق حق نمایند و بدون بهره گرفتن از خدمات حقوقی وکیل مشکلات زیادی را متحمل میشوند.
مفهوم وکیل در قشم
در تعریف وکیل باید بگوییم او شخصی است که به نمایندگی از طرف فردی دیگر خواه حقیقی یا حقوقی به منظور انجام اموری مامور خواهد شد. برای اخذ وکیل باید عقدی تحت عنوان عقد وکالت منعقد نمود. همواره قرارداد وکالت میان وکیل و موکل با توجه به مقررات مربوط به این عقد نگارش می شود.
در مورد تاریخچه واژه وکیل باید بگوییم که از دوران صفویه مرسوم بوده است. در آن زمان نایب السلطنه مقامی برابر با وکیل داشت و آن وکیل الرعایا از همان زمان مرسوم شد. به منظور پیگیری برخی از امور حقوقی و حساس وکیل استخدام می شد و برای او چارچوبی تعیین می گردید که در چه مواردی قادر است دخالت کند.
در معنای لغوی، وکالت به مفهوم تفویض و واگذاری میباشد. اما در اصطلاح حقوقی وکالت عقدی است که بین دو طرف منعقد میشود. یکی برای دیگری نایب به انجام کاری خواهد شد. وقتی عقد وکالت میان وکیل و موکل منعقد شد حقوق و تکالیف میان آن ها برقرار می گردد.
مورد وکالت
منظور از مورد وکالت اموری می باشد که وکیل دارای تخصص و پیشینه، در زمینه وکالت بر اساس قرارداد مکلف است آن امر را انجام دهد. در واقع اموری به وکیل سپرده می شود که موکل قادر به انجام آن می باشد و از لحاظ قانونی منعی برای آن نیست.البته شایان به ذکر است که میتوانید با یک وکیل مجرب مشورت کنید.پیشنهاد ما به شما عزیزان این است که مقاله ایی تحت عنوان وکیل در شیراز را مطالعه نمایید.

وکیل پایه یک دادگستری در قشم
وکیل پایه یک دادگستری کسی است که بعد از آن که مراحل تحصیلی خود را در پایه کارشناسی یا بالاتر در رشته حقوق و یا مبانی اسلامی یا برابر با آن در حوزه علمیه گذراند، باید در آزمون کانون وکلای دادگستری که سالانه یک دفعه برگزار میگردد، شرکت نموده و رتبه قبولی بیاورد. پذیرش در این آزمون به مفهوم قبولی او به عنوان کارآموز وکالت می باشد.
زمانی که برای گذراندن کارآموزی وکالت در نظر گرفته شده است ۱۸ ماه است و بعد از آن شخص باید در آزمونی تحت عنوان اختبار شرکت کند. این آزمون به دو شکل شفاهی و کتبی قابل برگزاری است. کار آموزی که در هر دو آزمون شفاهی و کتبی رتبه قبولی را بدست آورد، در مراسمی با نام تحلیف وکالت شرکت میکند. در این مراسم در واقع شخص بعد از گذراندن تشریفات و ادای سوگند عنوان وکیل پایه یک دادگستری را از ان خود می کند.
انواع وکیل
وکیل انتخابی
وکیل انتخابی ، وکیلی است که شخص برای دفاع از حق و حقوق خود در مراجع صالح قضایی برمیگزیند.
وکیل تسخیری
در شرایطی که در یک پرونده کیفری، شخص متهم از اخذ وکیل خودداری می کند یا ناتوان از گرفتن وکیل مجرب می باشد، دادگاه با صلاح و مصلحت خود از بین وکلای دادگستری برای او وکیل پایه یک دادگستری به شکل مجانی برمیگزیند. به این وکیل که به این صورت پرونده قضایی را به عهده می گیرد وکیل تسخیری اطلاق می شود.
وکیل معاضدتی
هنگامی که در پرونده های حقوقی نیاز مبرم به وکیل وجود دارد، اما موکل قادر به انجام این کار نمی باشد از سوی دادگاه یا با تشخیص کمیسیون معاضدتی کانون وکلا برای موکل وکیلی به شکل مجانی در نظر گرفته می شود که عنوان وکیل معاضدتی دارد.
وکیل اتفاقی
چنان چه فردی در رشته وکالت تحصیل کند یا دوران تحصیل او خاتمه نیافته و در آزمون وکالت پذیرش نشده است، اما قادر است برای رفع دعاوی حقوقی بستگان و آشنایان خود در مراجع صالح قضایی تحت عنوان وکیل حضور یابد. ضرورت دارد که از کانون وکلا برای پرونده ی مزبور پروانه ی وکالت بگیرد و بعد از آن با طی نمودن مراحل قانونی و پرداخت هزینه های ضروری وکالت پرونده را عهده دار شود. فردی که به صورت موردی وکالت یک پرونده را در خانواده عهدهدار میشود وکیل اتفاقی خواهد بود.
وکیل در توکیل
هرگاه موکلی وکیل را برگزیند و آن وکیل از طرف موکل این اختیار را داشته باشد که وکیل دیگر را برای انجام امور انتخاب کند آن وکیل دوم وکیل در توکیل خواهد بود.

انواع سرقفلی
1- سرقفلی به عنوان مبلغ پول که موجر در ابتدای عقد اجاره از مستاجر دریافت می کند.
این شکل اولیه سرقفلی است که در واقع به آن مزد بازکردن قفل گفته میشد و در ماده ۶ قانون روابط موجر و مستاجر مورد تایید واقع شده است. در این شکل از سرقفلی به پولی که میان موجر و مستاجر رد و بدل می گردد اطلاق میشود و از آن جایی که پول بر دوش مستاجر است، قابل توقیف و مشمول توقیف طلب در قانون اجرای احکام مدنی است.
2- سرقفلی به عنوان مبلغی پول که مستاجر از موجر یا مستاجر دیگر در میانه ی عقد اجاره می گیرد.
مستاجر قادر است در بین مدت اجاره برای واگذاری حق خود مبلغی را از موجر و مستاجر دیگر تحت عنوان سرقفلی دریافت نماید. جز این که ضمن عقد اجاره حق انتقال به غیر از مستاجر سلب شده باشد.
3- سرقفلی به عنوان مبلغ پولی که مستاجر هنگام تخلیه از مالک دریافت می کند.
اگر مالک سرقفلی دریافت نکرده باشد و مستاجر با دریافت سرقفلی ملک را به شخص دیگری انتقال دهد بعد از پایان مدت اجاره مستاجر اخیر حق مطالبه سرقفلی از مالک را نخواهد داشت. پس اگر مالک از مستاجر سرقفلی دریافت نموده باشد، چه این مستاجر مستاجر اول باشد یا دوم، زمان تخلیه حق خواهد داشت از مالک مبلغی را به نام سرقفلی درخواست نمایند.
4- سرقفلی به عنوان مبلغی پول که مستاجر در ازای ساقط شدن حق عدم تخلیه یا عدم افزایش اجاره بها از موجر یا مستاجر دیگر دریافت می کند.
بر اساس ماده ۷ قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال ۱۳۷۶ گفته شده است، اگر شرط گردد تا وقتی که عین مستاجره در تصرف مستاجر باشد، مالک حق افزایش اجاره و تخلیه عین مستاجره را نداشته باشد و متعهد شود که هر سال عین مستاجره را به همان مبلغ به او انتقال دهد، در این حالت مستأجر قادر است از موجر یا مستاجر دیگر مبلغی را به عنوان سرقفلی برای اثبات حقوق خود دریافت کند و نیز بر اساس ماده ۸ قانون فوق هر گاه در عقد اجاره شرط گردد که مالک عین مستاجره را به غیر مستاجر اجاره ندهد و آن را به اجاره متعارف به مستاجر انتقال دهد، مستاجر قادر است برای ساقط نمودن حق خود و یا تخلیه محل، مبلغی را تحت عنوان سرقفلی دریافت کند و شایان به ذکر است در مورد سرقفلی میتوانید با وکیل ملکی در شیراز نیز مشورت لازم را داشته باشید چرا که بحث سرقفلی مرتبط به حوزه املاک است و یک بحث تخصصی و میبایست در حالت کلی به طور خاص با وکیل ملکی مشورت شود و در مورد بحث حق کسب و پیشه و سرقفلی نیز میتوانید مقاله مربوط را مطالعه کنید.
5- سرقفلی عرفی
مضاف بر سرقفلی که در قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال ۷۶ نسبت به آن بحث شد در عرف سرقفلی با یک ماهیت خاص رایج است. مالک ملک تجاری هنگامی که سرقفلی ملک خود را انتقال می دهد فرضا قید می کند که سرقفلی این مغازه صد میلیون با اجاره ۲۰ میلیون تومانی می باشد. این سرقفلی صرفاً در برابر قبول ملک تجاری پرداخت نمی شود. بلکه از نظر عرفی امتیازاتی هستند که به منتقل الیه سرقفلی واگذار می شود. به این شکل که هنگامی که امتیازات عرفی مغازهاش را انتقال می دهد به این مفهوم است که انتقال دهنده باید مغازه را خالی کرده و به خریدار سرقفلی بدهد و مالک آگاه است که قادر نیست به راحتی پس از یک سال درخواست تخلیه مغازه خود را کند. جزء این که مستاجر زیاده روی یا کوتاهی در ملک کند. این همان امتیازاتی میباشد که در عرف برای سرقفلی شناخته شده است. پس عرفا سرقفلی دارای این امتیازات می باشد. امتیازاتی که به شکلی بر اساس توافق ضمنی دو طرف و اصولا امتیاز بخشیدن بر اساس عرف می باشد.
