وکیل در تیران

وب سایت حقوقی دادیار

وکیل در اصفهان و مشاور حقوقی در اصفهان

(09174393754)

به درخواست مخاطبین عزیز از وکیل در تیران تقاضا کردیم در مورد وکالت توضیح دهد:

وکیل در تیران در زمنیه های مواد مخدر/کیفری/حقوقی/ملکی/تصادفات/خانواده و… فعال است.

 تقسیم سود و زیان و تحلیل آورده طرفین :

به علت مشارکتی بودن ، باید آورده مالک و سازنده ارزیابی شود و سود هر فرد به نسبت سهم خود باشد . اگر قیمت آورده مالک زمین با هزینه هایی که سازنده برآورد کرده است ، برابر باشد . هر دو طرف به اندازه‌ای برابر در ساختمانی که ساخته شده شریک شده اند ، اما اگر این میزان برابر نشد ،  که اغلب اینگونه می باشد و بیشتر در زمان هایی که تعداد واحد ها بیشتر می شود ، در نتیجه هزینه‌ها و مصالح انجام شده توسط سازنده ، بیشتر از قیمت آورده مالک می باشد ، که اینجا سهم سازنده بیشتر از مالک می شود.

وکیل در تیران
وکیل در تیران

تعهد های مالک در قرارداد مشارکت در ساخت

_ سازنده وظیفه ای جهت پرداخت بدهی های قبلی ملک مانند عوارض پرداخت نشده شهرداری نمی باشد ، پس سازنده باید دقت داشته باشد ، که مالک بدهی های قبلی ملک را پرداخت کرده باشد .

_  قید دقیق اندازه آورده سازنده ، مثل ساخت پروژه با کلیه ویژگی های آن که از جمله آورده های سازنده می باشد و آورده  ملک یا زمین است که مالک تحویل می‌دهد ، آورده است.

جزئیات باید دقیقاً ذکر شود تا اختلاف به روز نیاید و در تکلیف فسخ و اوضاع قرارداد بررسی می شود .

_ در ابتدا سند به نام مالک می باشد ، اما با پیشرفت کار سازنده می تواند ، درخواست انتقال سند به میزان سهم خود را داشته باشد و بعد از پایان کار می‌تواند  آن را به سازنده منتقل کند ، که مالک می‌تواند ضمانت اجرای تحقیق در تحویل را مشخص کند .

_ مشخص کردن میزان سهم طرفین از موردهایی است که باید به آن توجه شود ،  تا اگر اختلافی پیش آمد ، سهم همه معین شده باشد .

_ سازنده باید تاریخ اجرای قرارداد و تاریخ پایان کار ساخت و ساز را به طور دقیق در قرارداد ثبت کند .

_ سازنده برای اینکه فعالیت خود را شروع کند ، به اخذ پروانه تخریب و نوسازی از شهرداری اجتماعی احتیاج دارد ، که می تواند جهت این کار یک وکالت کاری از سوی مالک داشته باشد .

_ تاریخ شروع قرارداد از تاریخ تحویل ملک توسط مالک با شرح بهتر است ،  این روند با یک صورت جلسه کتبی انجام گیرد ، تا درصورت که مالک تاخیر داشت به نفع سازنده خسارت تاخیر در نظر گرفته شود .

وکیل در تیران
وکیل در تیران

تنظیم سند رسمی وکالت کاری:

بعد از امضای قرارداد مشارکت در ساخت مالک به سازنده یک وکالت می دهد ، تا مرحله های اداری که احتیاج می باشد ، مانند : تخریب و نوسازی از شهرداری ، اخذ پروانه و امور ثبتی ملک را سازنده به انجام برساند . اگرچه مالک که طبق توافق وکالت کاری به سازنده ندهد   سازنده توانایی این را دارد که دعوای الزام مالک به تنظیم سند رسمی وکالت کاری را بیان کند ، که در این موضوع مرجع صالح جهت رسیدگی به این دعوی ،  دادگاه محل وقوع ملک است . اگر در متن قرارداد تعهد به تنظیم سند رسمی وکالت کاری نوشته شده باشد ،  مالک باید آن را اجرا کند . اگر در متن قرارداد این تعهد نوشته نشده باشد ، با توجه به عرف در قراردادهای مشارکت در ساخت ، وکالت کاری برای انجام کار لازم هست .

به طور کلی باید بگویم که حضور یک وکیل مشارکت در ساخت ، جهت تنظیم قرارداد بسیار لازم می باشد و باعث می شود مشکلی برای انجام کار شما پیش نیاید و تمام منافع شما در طول مشارکت حفظ شود و حق از حقوق شما پایمال نگردد .

وکیل شهرداری:

باید گفت که قوانین حقوقی و کیفری کشور بسیار پیچیده می باشد به همین دلیل بهتر است ، فرد با یک وکیل به انجام کارهای خود بپردازد .

دعاوی شهرداری به این صورت می باشد که نمی‌توان در آن با داشتن یک سری دعاوی حقوقی و اطلاعات عمومی به پیگیری آن پرداخت ، زیرا مراجع رسیدگی کننده در شهرداری بسیار زیاد می باشد .  بر خلاف دیگر امور حقوقی که در شورای حل اختلاف در دادگاه ها رسیدگی می‌شود .

وکیل در تیران
وکیل در تیران

 کمیسیون های رسیدگی کننده به امور شهرداری

_ کمیسیون ماده ۱۲ که وظیفه آن استعمالات ادارات دولتی در ارتباط با نوع زمین پاسخگو هست که آیا بایر است و یا موات است و شخصی که به پاسخ شهرداری نسبت به آن املاک اعتراضی داشته باشد باید در دادگاه اقامه دعوی کند جهت اعتراض به آن .

_ کمیسیون ماده ۹۹ که وظیفه آن رسیدگی به تخلف های ساختمانی خارج از شهر می باشد .

_ کمیسیون ماده ۱۰۰ که وظیفه آن رسیدگی به تخلف های ساختمانی داخل شهر و محدوده شهر می باشد و مورد هایی مانند تخلف ساختمان بنای اضافه ، بنای بدون مجوز و پروانه تجاوز به معابر و رعایت نکردن اصول فنی و عدم استحکام بنا در کمیسیون ماده ۱۰۰ رسیدگی می شود .

_ کمیسیون ماده ۷۷ که وظیفه آن رسیدگی به اموری که مربوط به اختلاف تادیه عوارض می باشد ، هست .

شکایت از شهرداری ها در دیوان عدالت اداری :

در موارد زیر اعتراض در دیوان عدالت اداری رسیدگی می شود :

_ شکایت از رای کمیسیون ماده ۷۷ .

_ شکایت از مصوبات کمیسیون ماده ۵ .

_ اعتراض به رای کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری .

_ اعتراض به رای کمیسیون باغات .

_ اعتراض به رای کمیسیون مشاغل مزاحم .

دعاوی زیر علیه شهرداری در دادگاه حقوقی رسیدگی می گردد :

_ مطالبه بهای ملک از شهرداری .

_ دعاوی مانند ابطال قرارداد های شهرداری در  تصرف عدوانی که ممانعت و مزاحمت علیه شهرداری می‌باشد .

_  اختلاف قراردادی با شهرداری .

وکیل در تیران
وکیل در تیران

چرا باید از وکیل شهرداری استفاده کنیم

شهرداری دارای قوانین مقررات بسیار پیچیده ای می باشد ، به همین دلیل افراد عادی و بدون دانش حقوقی از این قوانین و مقررات و رویه دادگاه ها در این زمینه آگاه نیستند ، به همین دلیل اگر بخواهند خود در انجام این امور بپردازند ، بسیار طولانی مدت می‌شود و امکان دارد حق آنها ضایع گردد و به همین دلیل جهت گرفتن حق خود بهتر است که به یک وکیل شهرداری مراجعه کنید و از او مشاوره بگیرید و کارهای خود را جهت انجام بهتر آن به او بسپارید ، پس از حضور یک وکیل شهرداری باعث می شود ، که کمیسیون های مرتبط با شهرداری با دقت بیشتری انجام گیرد و بررسی شوند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *