وکیل در خمینی شهر

وب سایت حقوقی دادیار

وکیل در اصفهان و مشاور حقوقی در اصفهان

(09174393754)

به درخواست مخاطبین عزیز از وکیل در خمینی شهر تقاضا کردیم در مورد وکالت توضیح دهد:

وکیل در خمینی شهر در زمنیه های مواد مخدر/کیفری/حقوقی/ملکی/تصادفات/خانواده و… فعال است.

انواع وکالت در خمینی شهر

وکالت اتفاقی

به افرادی که معلومات کافی برای وکالت را داشته باشند اما شغل آنها وکیل دادگستری نباشند و اگر بخواهند به وکالت برای خویشان نسبی و سببی خود از درجه دوم تا در جلسه سوم به پردازند ، در سال سه نوبت به آن ها وکالت اتفاقی می دهند .

وکیل در خمینی شهر
وکیل در خمینی شهر

 وکالت تسخیری

به وکالتی که از طرف دادگاه ها در امور کیفری ،  جهت دفاع از متهم در جرم هایی که مجازات آن برحسب قانون قصاص ، مانند : حبس ابد ، اعدام ،  قصاص  نفس و رجم می باشد ، به یک وکیل دادگستری ارجاع داده می‌شود و اگر متهم به معرفی وکیل نپردازد ، برای او وکیل تسخیری  مشخص می شود .

وکالت اشخاص حقوق خصوصی

شرکت ها می توانند با دادن وکالت به وکیل دادگستری ، جهت اقامه دعوی ، امورات خود را در محاکمه ها به دست وکیل  دادگستری بسپارند ، تا از آنها دفاع شود و امورات آن ها مورد  پیگیری قرار گیرد .

وکالت تعینی

به وکالتی که از طرف فرد  ارجاع داده می شود به وکیل انتخابی یا تعینی ، که این وکالت یا به وکیل پایه یک دادگستری سپرده می شود و یا به وکیل پایه دو دادگستری سپرده می شود .

وکالت معاضدتی

به وکالتی که در موضوع های حقوقی ، از طرف مرکز امور مشاوران حقوقی و یا از طرف کانون وکلا کارشناس های قوه قضاییه و وکلا ارجاع داده می شوند به وکیل دادگستری .

وکالت در اداره ها

به دلیل اینکه امروزه مقررات و قوانین بسیار گسترده شده‌ اند ، در اداره‌ ها افرادی که اطلاعات حقوقی کافی را جهت پیگیری و انجام امورات خود را در اداره ها ندارند ، می توانند به وکیل دادگستری مراجعه کنند و با دادن وکالت انجام امورات و پیگیری خود را به وکیل پایه یک دادگستری بسپارند .

وکیل در خمینی شهر
وکیل در خمینی شهر

وکالت اشخاص حقوق عمومی

موسسه های دولتی وابسته به دولت  و وزارت خانه های وابسته به دولت و نهادهای انقلاب اسلامی ، شرکت‌های دولتی و موسسه ها و شرکت های عمومی غیر دولتی ، بانک ها و شهرداری ها می توانند هم از وکیل دادگستری از اداره خود و یا هم از کارمند رسمی به عنوان نماینده حقوقی استفاده کنند ، آن ها باید معرفی نامه نمایندگی حقوقی را به مراجع قضایی ارائه دهند و حدود اختیارات نماینده را تعیین کنند ‌.

وکالت در مطالعه پرونده

افرادی که توانایی مالی کافی جهت پرداخت حق الوکاله برای اعطای وکالت در پیگیری و دفاع پرونده را دارا نیستند و یا افرادی که تنها قصد اطلاع حقوقی از روند دادرسی و جهت بررسی پرونده را دارند ، می توانند با دادن وکالت در مطالعه پرونده به وسیله  وکیل دادگستری از مزایای وکالت استفاده کنند .

در اموری که در زیر نام می بریم باید اختیارات وکیل در وکالتنامه تصریح بشود :

وکالت در قبول یا رد سوگند ، وکالت در ادعای اعسار ، وکالت در دعوای متقابل و دفاع در قبال آن ،  وکالت در ورود شخص ثالث و دفاع از دعاوی ورود ثالث ، وکالت در جلب شخص ثالث و دفاع از دعوای  ثالث  ، وکالت در استرداد دادخواست یا دعوا ، وکالت در دعوای خسارت ، وکالت در تعیین مصدق و کارشناس ، وکالت در توکیل  ، وکالت در ارجاع دعوا به داوری و تعیین داور ، وکالت در تعیین جاعل  ، وکالت در ادعای جعل یا انکار و تردید نسبت به سند طرف و استرداد سند ،  وکالت در مصالحه و سازش ،  وکالت راجع به اعتراض به رای تجدید نظر و فرجام خواهی و اعاده دادرسی .

وکیل پایه یک دادگستری در خمینی شهر

به فردی که دوره تحصیلات دانشگاهی را در مقطع لیسانس یا در مقاطع بالاتر در رشته حقوق و یا فقه و مبانی  حقوق اسلامی را گذرانده دست و در آزمون کانون وکلای دادگستری ‌‌که یک بار در سال برگزار می شود ، موفق شده است . همچنین او به عنوان کارآموز وکالت ، در دوره کارآموزی  که۱۸ ماه هست را گذرانده است و در آزمونی به عنوان آزمون اختبار ، که به صورت کتبی و مصاحبه علمی شفافی است ، موفق شده . پس از آن در مراسمی به نام مراسم تحلیف شرکت می کند و پس از یاد کردن سوگند ، به عنوان وکیل پایه یک دادگستری یا وکیل دادگستری شناخته می شود .

وکیل در خمینی شهر
وکیل در خمینی شهر

تفاوت وکیل پایه یک دادگستری و وکیل پایه دو دادگستری

تفاوت این دو در روش پذیرش آنها در آزمون وکالت می باشد . کسی که در آزمون وکالت کانون وکلای ایران پذیرفته می شود ، وکیل پایه یک دادگستری می باشد و کسی که در آزمون قوه قضاییه پذیرفته می‌شود ، وکیل پایه دو دادگستری هست . همچنین باید گفت که پذیرش آزمون قوه قضائیه کمی آسا ن‌تر از کانون وکلای ایران می باشد . از دیگر تفاوت‌های این دو وکیل در توانایی پذیرش دعاوی می باشد وکیل پایه دو دادگستری در حوزه محدودی می تواند ، فعالیت کند ، اما وکیل پایه یک دادگستری می‌تواند ، تمامی دعاوی و تمامی مراحل آن را قبول کند .

حوزه هایی که وکیل پایه یک دادگستری

وکلای خانواده در حوزه حقوقی متخصص هستند ،  و در امور مرتبط با خانواده دارای تخصص می باشند و وظیفه آنها رسیدگی به اموری مانند : مهریه(وکیل مهریه در شیراز) ، طلاق(وکیل طلاق در اصفهان) ، نفقه ، حضانت و غیره می باشد .  پرونده های خانواده به لحاظ حقوقی ، دارای تکنیک های خاصی می باشند ، که برای حل آن ها به وکیل خانواده نیاز هست .

ویژگی های وکیل خانواده :

یک وکیل خانواده خوب باید دارای اطلاعات حقوقی خوب باشد . و به دادگاه های تجدید نظر و بدوی و دیوان عالی کشور و رویه دادگاه ها آشنا باشد و مسلط به امور قضایی باشد . یک وکیل خانواده ابتدا به بررسی تمامی جنبه‌ های پرونده می پردازد و با یک تیم وکلا که باتجربه هستند ،  تبادل نظر می کند و نتایج آن را به موکل اطلاع می‌دهد . یک وکیل خانواده ابتدا باید در صورت امکان به سازش میان زوجین بپردازد ، اگر در آخر امکان سازش وجود نداشت ، به طرح دعوی اقدام کند و در کلیه مرحله ها با مشاوره خوب در کوتاه ترین زمان ممکن به حل مشکلات شما بپردازد . پس شما با انتخاب یک وکیل خوب و با تجربه باعث می شوید ، که پرونده شما در کوتاه ترین زمان ممکن حل شود .

وکیل در خمینی شهر
وکیل در خمینی شهر

مشاوره حقوقی وکیل خانواده

بهتر است قبل از انجام هر گونه عمل حقوقی با مشاوره حقوقی مشورت کنید ، این کار باعث می شود ، که مشکلات احتمالی برای شما به وجود نیاید ، پس شما باید قبل از هرگونه طرح دعوای ، و دفاع از دعوا برای اینکه مشکل جدید برای شما ایجاد نشود و یا در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشکل شما حل شود ، به وکیل حقوقی مراجعه کنید و از او مشاوره بگیرید . اگر پرونده شما به وکیل خانواده ارجاع داده شود ، کلیه مرحله ها مانند تقدیم دادخواست و پیگیری پرونده تا اجرای حکم توسط وکیل خانواده انجام داده می شود و دیگر نیازی به حضور موکل در مراحل دادرسی نیست ،  مگر اینکه در دادرسی حضور موکل ضروری باشد .  رسیدگی به امور مانند نکاح دائم  ، شروط ضمن عقد  ،نکاح ، نامزدی و خسارت‌های ناشی از به هم خوردن نامزدی ، جهیزیه ، اردواج موقت ، نفقه  زوجه ، بذل مدت و انقضای آن ، مهریه ، تمکین و نشوز ، اجرت المثل ایام زوجیت ، فسخ نکاح ،  حضانت ، طلاق ، ملاقات فرزند و رجوع در صلاحیت دادگاه خانواده می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *