وکیل در خوانسار

وب سایت حقوقی دادیار

وکیل در اصفهان و مشاور حقوقی در اصفهان

(09174393754)

به درخواست مخاطبین عزیز از وکیل در خوانسار تقاضا کردیم در مورد وکالت توضیح دهد:

وکیل در خوانسار در زمنیه های مواد مخدر/کیفری/حقوقی/ملکی/تصادفات/خانواده و… فعال است.

وکیل پایه یک در خوانسار

در قرون قبل از تدوین قانون آئین دادرسی کیفری طریقه اتهامی رایج و متداول بوده است و در این طريقه دعوای جزایی مانند جنگ تن به تن بین شاکی وفاعل جرم بوده است.که خب از دو طرف دعوا ادعای خود را آزادانه و بطور شفاهی و عمومی در حضور قاضی بیان میکردند و دعوای جزائی در این طریقه بی شباهت به یک دعوای حقوقی نبود. ریشه طريقه دادرسی اتهامی را میتوان در نظر به انتقام خصوصی جستجو کرد که در سابقه یکی از ریشه های اساسی حقوق جزا و قانون مجازات بوده است و جنگی بین فاعل عمل و منتقم ایجاد میشد. جنگی که دارای قواعد و اصولی خاص میباشد و باید که در حضور یک گواه که همان قاضی و دادرس باشد عمل بشود. در رم و یونان قدیم این طريقه بسیار متداول بوده است.

وکیل در خوانسار
وکیل در خوانسار

در این طریقه به تمام افراد حق اعلام جرم داده شده بود و به همین علت از حقوق عمومی بشمار می آید.که خب انجام عمل بازجوئی و بازپرسی از شخص متهم به صورت مخفی و محرمانه نبود و چون اجتماع مراحل اولیه خود را مداخله وکیل در بازپرسی طی میکرد و افراد در قبایل متفاوت زندگی میکردند در حضور رئیس های قبیله و سایر مردم اظهارات طرفین بیان میشد و قاضی همان رئیس قبیله بود که ممکن بود قضاوت نمايد متهم در آب جوش برود ويا آهن سرخ به بدن بگیرد و یا با شاکی دوئل جنگ تن بتن انجام دهد که آنرا در گذشته قضاوت الهی میگفتند.

این طریقه قضاوت چون دارای معایب و مفاسد زیادی بوده و کاملا نابجا بوده است و اصلا برای اجرای عدالت صحیح و درست مناسب و کار ساز نبوده است، پس در طول زمان تغییر کرد اگرچه هنوز در انگلستان و بتقليد از بریتانیا در آمریکا متداول میباشد و در این دو کشور اعلام جرم و ادعای جزائی از تکالیف شخص زیان دیده از جرم است. در نتیجه تحولاتی که بعمل آمد طريقه تفتیشی در جامعه معمول شد.

نکته اصلی و مهم این طريقه این میباشد که شروع به تعقیب و ادعای جزائی بدست یک قاضی سپرده شد. بعدها در دوره امپراطوری دادسرا بوجود آمد و قاضی تعقیب نماینده امپراطور بود و حتی تعقیب جرائم بنام امپراطور از وظايف تمام قضات شناخته شد تا حدی که در قرون ۱۰ و ۱۱ ضرب المثل معروف ( هر قاضی دادستان است ) بوجود آمد.

قبولی در آزمون وکالت:

یک شخص براینکه وکیل بشود و بتواند در این شغل فعالیت کند باید در ابتدا لیسانس رشته حقوق را بگیرد و سپس در ازمون کانون وکلا شرکت کند و نمره قبولی لازم در این ازمون را کسب کند،منتها بعد از این ازمون مراحل دیگری وجود خواهد داشت که چنانچه افراد این مراحل را نتوانند نمیتوانند وکیل بشوند و این مراحل طی کردن دوران کاراموزی و داشتن مدارک لازم برای شغل وکالت میباشد که در ادامه بیشتر دراینخصوص توضیح خواهیم داد.

وکیل در خوانسار
وکیل در خوانسار

مدارک لازم برای بعد از قبول شدن در آزمون وکالت چیست؟

بعد از قبول شدن در ازمون وکالت میبایست شخصی که در این ازمون قبول شده، استعلاماتی همچون گواهي عدم اعتياد، عدم سوء پیشینه کیفری و….. از پزشک قانونی تهیه و ارائه دهد. این مدارک توسط مراجع های مختلف بررسی خواهند شد و سپس بعد از تائيد آن فرد میتواند به عنوان وکیل شناخته شود. البته فرد باید دوره کارآموزی رشته وکالت را بدون دردسر به پایان برساند تا آنکه بشود وکیل شود،لذا اگر دوره کارآموزی را تمام نکرد پروانه وکالت به او داده نخواهد شد.

امروزه یکی از موضوعات و سوالات مهمی که برای بیشتر مراجعه کنندگان به وکلا بوجود می اید این سوال است که تفاوت اصلی وکیل پایه یک و وکیل پایه دو در چیست؟که حال در اینجا قصد داریم این تفاوت را برای شما توضیح دهیم.

تفاوت وکیل پایه یک دادگستری و وکیل پایه دو: در اصل اساسی ترین تفاوت میان وکیل پایه یک دادگستری و وکیل پایه دو را می توان روش پذیرش شدن اشخاص در قبول شدن در آزمون وکالت نام برد.در واقع اشخاصی که بتوانند در آزمون وکالت کانون وکلای ایران قبول شوند و نمره قبولی را کسب کنند به عنوان وکیل پایه یک دادگستری شناخته میشوند،منتها اشخاصی که بتوانند از جانب قوه قضائيه پذيرش وقبول شوند، وکیل پایه دو میشوند.

امروزه بسیاری از افراد به وکلا پایه یک بیشتر مراجعه میکنند و خب اعتماد بیشتری نسبت به وکلای پایه یک دارند که در ادامه علت این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

وکیل در خوانسار
وکیل در خوانسار

ترجیح دادن و اعتماد نمودن به وکلای پایه یک دادگستری نسبت به وکلای پایه دو: قطعا همه ما این موضوع را میدانیم که پذیرفته شدن از جانب قوه قضائیه سختی ها و دشواری های مورد نیاز خود را دارد، منتها قبول شدن در آزمون کانون وکلا کاری دشوارتر خواهد بود چرا که سوال های این آزمون سخت است. و خب به دلیل اینکه رقابت در این آزمون بخاطر تعداد زیاد داوطلب دشوار است. و البته هر ساله به دلیل تعداد زیاد فارق التحصیل رشته حقوق و بازار کار سختگیری های جدیدی بر این ازمون لحاظ میشود.که خب تمام این موضوعات باعث میشود که افراد وکلا پایه یک را ترجیح بدهند.

تعهدات موکلین نسبت به وکلا از ان موضوعاتی میباشد که به نظر من باید بیشتر به آن پرداخته شود منتها در این مقاله سخنی کوتاه درمورد تعهدات موکلین را خدمت شما ارائه خواهیم داد،منتها بهتر ان است که از جانب افراد حقوق دان به این موضوع بیشتر پرداخت شود چرا که بسیاری از موکل ها نمیدانند که نسبت به عقد وکالت چه مسئولیت های اساسی دارند و خب متاسفانه بسیاری از موکل ها به مسئولیت هایی که در عقد وکالت ذکر میشود توجه ای ندارند،منتها همین مسئولیت ها اگر انجام نشود حتی اگر از نظر شما بهترین و گرانترین و مشهورترین وکیل را داشته باشید پرونده نتیجه مورد نظر را نخواهد داشت چرا که در بسیاری از موارد به دلیل رفتارها و عدم علم کافی موکلین پرونده به پیروزی ختم نمیشود پس قبل از انتخاب کردن وکیل خود حتما سعی کنید به مسئولیت هایی که ممکن است در طی فرایند پرونده به شما داده شود توجه کنید و ان ها را به ذهن بسپارید.

عقد وکالت انواع مختلفی دارد و بین افراد مختلفی منعقد میشود که حال در ادامه قصد داریم‌ در مورد وکالت مطلق در امر نکاح صحبت کنیم.

 وكالت مطلق در امر نکاح:

امر وکالت صرفا در مورد موکل و وکیل نیست، بلکه وکالت میتواند بین دو فرد عادی نیز منعقد شود، مثلا یک شخص وکالت بدهد به برادر خود که بعد از فوتش تمام اموالی را که دارد برادرش تقسيم کند میان وراثی که وجود دارد.

وکیل در خوانسار
وکیل در خوانسار

وکالت مطلق و وکالت مقيد:

همان طور که آگاه هستید وکالت به دو دسته مطلق و مقيد تقسيم خواهد شد. در اصل یکی از انواع وکالت در عقد نکاح وکالت مطلق میباشد. در صورتی که وکالت به طور اطلاق داده شود، شخص وکیل نمیتواند که موکله را برای خود تزویج(به هیچ عنوان نمیتواند با موکل خود در اینده ازدواج کند)کند، مگر اینکه این اذن صريحا به او داده شده باشد. زمانی که زنی به صورت مطلق و بدون تعيين زوج به مردی وکالت میدهد که او را شوهر دهد،ظاهرا منظور زن این است که او را به ازدواج شخص دیگری دربیاورد.در مقابل چنانچه بیان کند تو وکیل هستی تا مرا به عقد مردی حتی خودت درآوری، در این صورت وکیل میتواند حتی موکل خود را به عقد خود در بیاورد.

عقد وکالت از نظر کاری که قرار است از جانب وکیل انجام بشود به انواع مختلفی تقسیم میشود،که حال در ادامه انواع عقد وکالت را بیان خواهیم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *