وکیل در خاتم
وب سایت حقوقی دادیار
وکیل در یزد و مشاور حقوقی در یزد
به درخواست مخاطبین عزیز از وکیل در خاتم تقاضا کردیم در مورد وکالت توضیح دهد:
وکیل در خاتم در زمنیه های مواد مخدر/کیفری/حقوقی/ملکی/تصادفات/خانواده و… فعال است.
وکیل به چه شخصی گفته می شود ؟
به فردی که از طرف موکل اجازه اقدام در مراجع قضایی و غیر قضایی را دارد ، وکیل می گویند . وکیل حقوقی جهت گرفتن حق موکل خود مرتبط با موضوعی که در مراجع قضایی و غیر قضایی مطرح شده است ، بر اساس حقوق اختیارات خود ، وظایف خود را انجام می دهد . همچنین باید گفت که آثار اقدامات وکیل در چنین مراجعی بر اساس قانون مدنی ، متوجه موکل می باشد .حال شایان به ذکر است که شما عزیزان برای دسترسی سریع و راحت تر به وکلا مثل وکیل مواد مخدر در شیراز و یا وکیل سرقفلی در شیراز و… میتوانید به سایت دادیار مراجعه نمایید.

وکیل حقوقی در زمینه های زیر مشاوره میدهد :
یک وکیل و یا مشاور حقوقی توانایی این را دارد ، که در کلیه مسائل حقوقی مشاوره بدهد . وکلا می توانند در کلیه موضوعات حقوق مشاوره بدهند ، اما بهتر این است که تنها در موضوعات حقوقی که دارای تخصص می باشند ، اقدام به مشاوره کنند . همچنین باید گفت که کشورهای پیشرفته به این صورت است که وکیل به صورت تخصصی مشاوره میدهد ، به طور مثال یک وکیل در یک زمینه خاص دارای تخصص می باشد و نسبت به تخصص خود به موکل مشاوره میدهد .
وکیل نسبت به موکل دارای چه تعهداتی می باشد ؟
یک وکیل نسبت به موکل نسبت به تعهدات و حدود اختیاراتی که طبق وکالتنامه تنظیم شده است و امضا کردهاند ، اقدام میکند . قسمت حدود اختیارات وکیل در وکالت های رسمی که از دفاتر اسناد رسمی صادر شده اند و وکالتنامه های قضایی بین وکلای دادگستری و موکل ، مشخص شده است ، که طرفین باید طبق خواسته خود ، اختیارات و حدود وکیل را مشخص کنند . به نسبت اختیاراتی که موکل در موضوعات مختلف ، به وکیل اجازه داده است ، وکیل می تواند آن امور را پیگیری کند . به طور مثال فردی وکیل میشود که تنها امورات مالیاتی شرکت ها را انجام میدهد ، و شخصی وکیل میشود تا تنها امورات موکلین خود را در دادگاه ها مرتبط با موضوعات خانواده انجام دهد .
حقوق خصوصی به دو شکل می باشد .
شکل اول در ارتباط به حقوق مابین کلیه افراد حقیقی که در جامعه وجود دارند و دارای صلاحیت برخوردار شدن از حق خود را دارند ، که در این صورت اندازه و چگونگی اجرای آن در حوزه حقوق خصوصی بررسی میشود ، به طور مثال وقتی که یک فرد حقیقی در جامعه دارای انواع حقوق ، مانند : حق اشتغال و حق دادخواهی می باشد ، این موضوعات در حقوق خصوصی مورد بررسی قرار داده می شود .

مورد دوم مرتبط با انواع شرکتهای حقوقی ، مثل : شرکتهای غیر تجاری و تجاری که اصطلاحاً به آن ها شخصیت حقوقی گفته می شود ، می گویند . مانند : موسسات و شرکتهای عام المنفعه در جامعه هستند ، این ها از مصادیق حقوق خصوصی میباشند ، که چگونگی انجام وظیفه و حدود اختیارات و صلاحیت آنها بر اساس قانون در حقوق خصوصی گفته شده است .
حقوق بین الملل به چه صورتی می باشد؟
حقوق بین الملل در ارتباط با روابط دولت ها با یکدیگر و سازمانهای جهانی و روابط حقوقی اشخاص کشورهای مختلف با یکدیگر می باشد ، که به طور کلی در قالب حقوق بین الملل عمومی و حقوق بینالملل خصوصی می باشد . حقوق بین الملل عمومی ، شامل: رابطه های دولتها با یکدیگر و رابطه های دولت ها با سازمانهای بینالمللی میباشد ، مثل سازمان فائو یا سازمان ملل . حقوق بین الملل خصوصی و چگونگی اعمال قواعد حقوق شهروندان دیگر کشورها با یکدیگر و دیگر اشخاص حقوق خصوصی در سطح بینالملل مورد بررسی قرار می گیرد .
انواع حقوق عمومی به چه صورتی می باشد ؟
حقوق عمومی شامل یکسری حق و حقوقی است که بین نهادهای دولتی ، اداره ها و موسسات حقوقی هنگام انجام وظیفه و هنگام خدمت متقابل به مردم هست و اینها باید اجرا گردد و همینطور نحوه اجرای این ها در حقوق عمومی توضیح داده شده است .
انواع وکیل حقوقی
یک وکیل می تواند در موضوعات گوناگون ورود کند ، به همین دلیل وکیل ها به انواع گوناگونی تقسیم بندی می شود:
مانند :
- وکیل رسمی و یا وکیل دادگستری
- وکیل اتفاقی
- وکیل معاضدتی
- وکیل تسخیری
البته که برای اطلاعات بیشتر میتوانید با وکیل در شیراز مشورت کنید.
وکیل سازمانی یا وکیل حقوقی اداره ها :
به وکیلی که جهت دفاع از افرادی که در نهادهای دولتی سازمان ها و اداره ها مشغول به کار هستند ، و دچار مشکل می شوند از حقوق آن ها در دادگاه دفاع می کند ، وکیل یا نماینده حقوقی اداره ها یا وکیل سازمانی گفته میشود .

وکیل اتفاقی :
بر اساس قانون اگر نزدیکان درجه اول دچار مشکل شوند ، فرد می تواند در سال یک یا دو بار ، تقاضای وکالت کند ، که با احراز قرابت نزدیک بین آنها که توسط مراجع قضایی و با صلاح دید قاضی دادگاه انجام می شود ، این نوع وکالت انجام می گیرد .
وکیل معاضدتی :
وکیلی که در دادگاه به درخواست افرادی که توانایی مالی ندارند و با احراز نداشتن توانایی مالی آنها جهت داشتن وکیل دادگستری برای آنها انتخاب می شود ، بدین صورت اگر عدم توانایی مالی فرد احراز گردد ، جهت درخواست از دادگاه برای داشتن وکیل ، دادگاه می تواند از کانون وکلا یا وکلای قوه قضاییه و یا مشاوران یک وکیل برای او انتخاب کند ، تا به دفاع از حقوق او بپردازد . انتخاب وکیل معاضدتی جهت ضایع نگردیدن حق افراد می باشد ، همچنین باید گفت که حق الزحمه وکیل معاضدتی رایگان می باشد .
وکیل تسخیری :
به وکیلی که دادگاه برای برخی از افراد بی بضاعت ، در ارتباط با جرم های مهم کشوری ، مثل : قتل و غیره انتخاب می کند ، که از حقوق آنها دفاع کند ، این چنین وکلا طبق تعرفه مندرج در قانون وکالت از طرف دولت به وکیل پرداخت می شود .
وکیل انتخابی :
در وکیل انتخابی هر شخصی می تواند با اراده و میل خود یک فردی را به عنوان وکیل خود انتخاب کند ، این وکیل ها می توانند از وکلای رسمی باشد ، که شخص از طریق دفترخانه اسناد رسمی او را به عنوان وکیل جهت انجام کارهای خود و مراجعه به شهرداری ، فروش اموال یا اداره ها مشخص می کند و یا اینکه میتواند از وکلای دادگستری باشد ، که در مراجع قضایی و یا شعبه حل اختلاف و یا به منظور گرفتن حقوق موکل به فعالیت بپردازد .

دلایل احتیاج به وکیل :
امروزه به دلیل گسترده شدن مناسبات اجتماعی و بیشتر شدن اختلافات میان اشخاص ، افراد به ناچار باید برای هر اختلافی که ایجاد شده است ، به محاکم قضایی مراجعه کنند ، در محاکم قضایی حل این اختلافات طبق قوانین موضوعه کشوری انجام میگیرد ، که این قوانین بسیار گسترده می باشند ، به همین دلیل استنباط این قوانین که از دیگر قوانین و متون فقه شیعه گرفته شده است ، برای افراد عادی که هیچ دانشی در این موضوعات ندارند بسیار سخت می باشد ، به همین دلیل برای حل مشکلات و دعاوی خود بهتر است ، که از یک وکیل کمک بگیرید ، که دارای اطلاعات تخصص و دانش حقوقی کامل می باشد و می تواند در دادگاه ها از حقوق شما دفاع کند و به احقاق حق شما بپردازد .