وکیل در میبد
وب سایت حقوقی دادیار
وکیل در یزد و مشاور حقوقی در یزد
به درخواست مخاطبین عزیز از وکیل در میبد تقاضا کردیم در مورد وکالت توضیح دهد:
وکیل در میبد در زمنیه های مواد مخدر/کیفری/حقوقی/ملکی/تصادفات/خانواده و… فعال است.
چرا به وکیل پرونده مالیاتی مراجعه میکنیم ؟
به گفته وکیل مواد مخدر در شیراز:گاهی اوقات امکان دارد ، اشخاص حقیقی و حقوقی که مودیان مالیاتی هستند ، از مقدار مالیاتی که برای آنها مشخص شده است ، ناراضی هستند و از این موضوع شکایت دارند به همین دلیل جهت رفع مشکل و تعدیل میزان مالیاتی که مشخص شده است ، به وکیل مالیاتی مراجعه می کنند . یکی از دلایلی که برای افراد به مشکلات مالیاتی به وجود میآید ، نداشتن اطلاعات کافی در مورد قوانین مالیاتی ، تکالیف و وظایف قانونی و مرسوم اداره های مالیاتی می باشد ، چه نداشتن اطلاعات کافی باعث مشخص شدن مالیات های سنگین برای مودیان می شود . برای این که این سری مشکلات مالیاتی با مبالغ سنگین مالیات ، برای مودیان به وجود نیاید ، بهتر است که از یک وکیل امور مالیاتی مشاوره بگیرند .

وکیل پرونده مالیاتی چگونه به ما کمک می کند ؟
_ اگر در اداره های مالیاتی و هیئت های حل اختلاف مالیاتی ، دارای پرونده ای می باشید که احساس میکنید ، حقوق شما ضایع شده است ، می توانید به یک وکیل پرونده مالیاتی باتجربه مراجعه کنید ، تا به شما در حل این پرونده مالیاتی کمک کند و از تمام اطلاعات و آگاهی خود استفاده کند تا نگذارد حقوق شما پایمال شود و از اندازه مالیات و جرائم مالیاتی شما بکاهد .
_ اگر شما از یک مشاور مالیاتی مشاوره بگیرید ، باعث میشود بسیاری از ایجاد جرائم مالیاتی و مالیات های سنگین دوری شود ، پس مشاوره از وکیل مالیاتی باعث پیشگیری از مشکلات مالیاتی می شود .
وظایف مالیاتی اشخاص حقوقی به صورت زیر می باشد :
اشخاص حقوقی مانند شرکتها و موسسه های غیر تجاری ، به عنوان مودیان حقوقی طبق قانون بعد از تأسیس و ثبت در مرجع ثبت شرکتها و موسسه های غیرتجاری باید یک سری تکالیف و وظایف را در زمان مناسب انجام دهند که آن وظایف به صورت زیر می باشند :
_ باید به ترشی سیر پرونده مالیاتی و اخذ کد اقتصادی بپردازند .
_ پلمپ دفتر های قانونی شرکت و تحریر آن طبق اصول .
_ ثبت نام کردن گواهی مالیات بر ارزش افزوده و تمدید آن گواهی در زمان های گوناگون .
_ به تکمیل اظهار نامه مالیاتی عملکرد سال مالی و ارسال آن در مدت زمان ابتدای فروردین تا پایان تیر سال بعد بپردازند .
وظایف مالیاتی اشخاص حقیقی به صورت زیر می باشد :
یکی از عمدهترین مودیان مالیاتی اشخاص حقیقی هستند ، که بیشترین مشکلات مالیاتی برای اشخاص حقیقی به وجود می آید .
مودیان حقیقی الزامی به اخذ کد اقتصادی ندارند ، اما باید به تکمیل اظهار نامه مالیاتی عملکرد سال مالی و ارسال آن در بازه زمانی ابتدای فروردین تا پایان خرداد سال بعد بپردازند .

وکیل شهرداری
خیلی از پرونده ها و دعاوی که در مراجع قضایی مثل دیوان عدالت اداری کشور تشکیل میشود ، شکایت از شهرداری ها می باشد . یک وکیل شهرداری با توجه به اینکه به مقررات و قوانین شهرداری ، آییننامهها و کمیسیون های شهرداری و بخشنامه ها مسلط می باشد ، می تواند دعاوی مطروحه علیه شهرداری را پیش ببرد و نتیجهای مطلوب کسب کند . وکیل شهرداری به فردی گفته می شود که از تمامی این قوانین آگاه می باشد و می تواند از حقوق طرفین در دعاوی مرتبط با امور شهرداری دفاع کند و نتایج مطلوبی بگیرد . دعاوی که در زیر بیان میکنیم دعاوی مرتبط با امور شهرداری ها می باشد که یک وکیل شهرداری می تواند در آنها حضور یابد و به حل آن ها کمک کند :
_ اعتراض به آراء صادره از طرف کمیسیون های ماده ۹۹ و ۱۰۰ و ۵۵ و ۷۷ شهرداری .
_ اخذ دستور موقت از دیوان عدالت اداری مبنی بر توقیف عملیات اجرایی آرا صادره از کمیسیون های شهرداری .
_ اخذ مجوز پروانه ساختمانی .
_ گواهی پایان کار .
_ اخذ سند مالکیت .
_ وصول مطالبات پیمانکار ای از شهرداری .
_ تغییر کاربری املاک از مسکونی به تجاری .
_ مطالبه خسارت از شهرداری .
مراجع رسیدگی به دعاوی مرتبط با امور شهرداری
تعداد مراجعی که به حل اختلاف میان شهروندان و شهرداری می پردازد بسیار زیاد هست و در دعاوی میان مردم و شهرداری ها مراجع گوناگونی به حل اختلاف میپردازند ، که به صورت زیر می باشند :
_ کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری در ارتباط با حل اختلاف شهرداری و مردم در مورد عوارض .
_ کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری در ارتباط با اختلافات طرفین در تخلف های ساختمانی .
_ کمیسیون ماده ۹۹ قانون شهرداری در ارتباط با ساخت و سازهای خارج از حریم شهر ها .
_ دیوان عدالت اداری در خصوص تخلف از قانون ها توسط شهرداری .

_ دادگاه های عمومی کیفری .
_ کمیسیون ماده ۹ قانون زمین شهری .
_ کمیسیون ماده ۵ قانون تاسیس شورای عالی شهر سازی و معماری ایران .
_ کمیسیون مندرج در ماده ۸ قانون نوسازی .
_ کمیسیون ماده ۸ قانون شهرداری .
_ کمیسیون ماده ۷ قانون گسترش فضای سبز شهرها .
_ کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری .
مهمترین دعاوی مربوط به شهرداری
دعاوی قرارداد ، شامل : دعاوی قراردادی شهرداری با اشخاص ، دعاوی مناقصه ها و مزایده های شهرداری ، دعاوی کارمندان شهرداری و دعاوی مطالبه های پیمانکار ها می باشد .
و دعاوی ساختمانی ، شامل : تخلفات ساختمانی ، کمیسیون ماده ۱۰۰ ، الزام به صدور پروانه و کاربری ملک می باشد .
دعاوی عوارض ، شامل : کمیسیون ماده ۷۷ ، عوارض ساخت ، عوارض اصناف و مشاغل ، عوارض تفکیک و افراز و عوارض تبلیغات و تابلو می باشد .
دعاوی تصرف ، شامل : رفع ممانعت ، مطالبه بهای ملک و رفع تصرف عدوانی می باشد .
دعاوی کیفری شهرداری ، شامل : تخریب ، ممانعت از فعالیت کسبی و ضرب و جرح توسط کارمندان شهرداری می باشد .
دعاوی مرتبط با شهرداری ها به این صورت می باشد ، که حضور یک شخص متخصص و دارای اطلاعات کافی و آگاهی نسبت به مسائل حقوقی ضروری می باشد ، تا بتواند در کوتاه ترین زمان ممکن و با هزینه کم به احقاق حقوق طرفین بپردازد . بنابراین مراجعه به وسیله شهرداری و کمک از او در این زمینه بسیار لازم و ضروری می باشد . در این زمینه میتوانید با وکیل ملکی در شیراز مشورت کنید

وکیل ثبت احوال :
به وکیلی که در حوزه مسائل مرتبط با ثبت احوال آشنا می باشد و در ارتباط با آن دارای اطلاعات آگاهی تخصص و تجربه هست ، وکیل ثبت احوال گفته می شود ، پس زمینه فعالیت وکیل ثبت احوال مسائل مرتبط با ثبت احوال می باشد . قوانین مرتبط با ثبت احوال دارای پیچیدگی های خاصی می باشد و مرتبط با احوال شخصیه هست . بنابراین افراد عادی از این قوانین آگاهی کاملی ندارند ، و این امر کاملاً عادی است ، بنابراین برای حل مسائل مرتبط با ثبت احوال بهتر است ، که از یک کارشناس حقوقی آشنا به این مسائل کمک بگیریم ، تا به حل مشکلات خود بپردازیم . البته باید گفت که افراد عادی می توانند بدون استفاده از وکیل امور خود را انجام دهند ، اما این کار باعث زمان بر شدن مسائل شما می شود ، و امکان دارد مشکلاتی برای شما پیش بیاید ، بنابراین بهتر است که از یک وکیل ثبت احوال جهت آسان شدن امور استفاده کنید .