وکیل تغییر نام در اصفهان
وب سایت حقوقی دادیار
وکیل در اصفهان و مشاور حقوقی در اصفهان

وکیل تغییر نام در اصفهان کیست؟
در ابتدا باید بگویم که تغییر نام امری ساده و عادی نیست و دارای پیچیدگیهای حقوقی و اداری بسیاری می باشد.البته در این باره میتوانید با یک وکیل در شیراز که مجرب است مشورت کنید واطلاعات کافی را به دست بیاورید. ، همچنین باید بگوییم که نام و نام خانوادگی افراد طی یک سند رسمی توسط ثبت احوال ثبت می شود . باید بگوبیم که تغییر نام دارای عواقب بسیار گسترده ای می باشد و حاکمیت به عنوان مجری قانون تمام تلاش خود را انجام میدهد ، تا از اسناد رسمی محافظت کند . و اصالت آنها را حفظ کند ، تغییر نام دارای مشکلات بسیاری هست . به طور مثال فرد بعد از تغییر نام باید کلیه مدارک شناسایی خود را تغییر دهد ، همچنین مدارک تحصیلی نیز تغییر می کند .
بر اساس ماده ۲۰ قانون ثبت احوال و تبصره های آن به این صورت می باشد که شخص با مدرک شناسایی خود می توانند به اداره های ثبت مراجعه کند و با پرداخت هزینه مربوطه درخواست خود را ثبت کند و اگر خواسته او با قانون خواسته تطابق داشت این عمل انجام می گیرد در غیر این صورت تصمیم اداره ثبت جهت رد خاصه متقاضی در هیات حل اختلاف اداره که همان اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه می باشد ، مطرح می گردد . ملاک قانون جهت تغییر نام این است که نام متقاضی نامتعارف و غیر مرسوم و حاوی الفاظ ناشایستی باشد ، اما آن چیزی که بیشتر از همه به این امر مرتبط می باشد ، تغییر نام در حالتی می باشد که نام فعلی نامی متداول و مرسوم باشد ، اما به مواردی شخصی مورد پسند متقاضی تغییر نام نباشد با این حال اداره ثبت احوال بدون حکم قضایی نسبت به خود اقدام نمی کند . پس باید در دادگاه عمومی حقوقی محل صدور شناسنامه طرح دادخواست را ارائه کرد .
روند رسیدگی تغییر نام به چه صورتی می باشد ؟
باید گفت که ثبت دادخواست در مراکز استان ها و شهرهای بزرگ الکترونیکی می باشد و از طریق دفاتر خدمات قضایی به مراجع مربوطه ارسال می شود . ثبت دادخواست احتیاج دارد که در سامانه ابلاغ الکترونیک ثبت نام گردد . هم چنین باید گفت قبل از ثبت درخواست باید برای مشاوره حقوقی نزدیک وکیل متخصص تغییر نام بروید و از او مشاوره بگیرید . پس جهت گرفتن مشاوره حقوقی میتوانید به وکیل تغییر نام مراجعه کنید . اگر خواهان بتواند ثابت کند که سالها با نام دیگری بزرگ شده و زندگی کرده و هیچ شانسی با نام شناسنامه ای خود ندارد و حال که بالغ شده است ترجیح می دهد نام واقعی خود در شناسنامه و مدارک هویتی را ثبت کند ، باعث می شود که دادگاه درخواست شما را جهت ابطال شناسنامه سابق و الزام اداره ثبت در صدور شناسنامه جدید و نام دیگر مجاب کند و بپذیرد .
مدارک مورد نیاز جهت تغییر نام به صورت زیر می باشد :

جهت انجام دادخواست باید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقداماتی را انجام دهید و به دادگاه ارسال کنید . همچنین باید اداره ثبت احوال به عنوان خوانده طرف دعوی قرار بگیرد ، روشن است در دادخواست باید مدارک هویتی شناسایی نیز ضمیمه شود و مدارک هویتی و مدارک و مستند هایی که گواهی این امر باشد که شما از کودکی نام دیگری داشته و به آن ناشناخته شده شده اید ، ضمیمه شود . هم چنین نام جدید انتخابی شما باید در دادخواست به دادگاه ارائه گردد و بعد از صدور حکم شناسه شناسنامه جدید به این نوع صادر میشود و توضیحات آن تغییر نام به موجب حکم دادگاه ثبت می گردد . همچنین باید بگویم که مشاور حقوقی و وکیل تغییر نام جهت انجام هر نوع اقدامی باعث میشود ، که شما نتیجه مطلوبی را بگیرید .
در موارد زیر نام و نام خانوادگی تغییر می کند :
_ اگر نام و نام خانوادگی از واژههای خارجی تشکیل شده باشد .
_ اگر نام و نام خانوادگی بر خلاف ارزش های اسلامی باشد .
_ اگر نام و نام خانوادگی از الفاظ زشت و مستهجن تشکیل شده باشد و بر خلاف شهر انسان باشد .
وکیل تغییر نام نسبت به قوانین و مقررات گوناگون حوزه تغییر نام آگاهی و تسلط کافی دارد ، و میتواند به فرد متقاضی در زمینه تغییر نام کمک کند تا این کار در هر چه سریعتر انجام گیرد . هم چنین باید بگویم که خود شخص متقاضی می تواند کلیه امور را انجام دهد ، اما به دلیلی که با قوانین و مقررات این حوزه آگاهی و آشنایی ندارد و کار بسیار طول میکشد ، به همین دلیل بهتر است که نزد یک وکیل تغییر نام یا مشاوره حقوقی در این زمینه برود ، از او مشاوره بگیرد یا اینکه کارهای خود را به او بسپارد تا در زمان کوتاه با موفقیت انجام گیرند .
دستورالعمل تغییر اسم به شرح زیر می باشد :

بعد از تدوین دستورالعمل جدید به نام تغییر در شناسنامه و تصویب این دستورالعمل در شورای عالی ثبت احوال اختیار تغییر نام و همچنین تغییر نام خانوادگی به سازمان ثبت احوال داده شده است و فرآیند مراجعه به دادگاه جهت تغییر نام و گردش قضایی برای اینکار حذف شده است .
دیگر تقاضای تغییر نام در کمیته ویژهای به نام کمیته نام که در سازمان ثبت احوال هست رسیدگی می گردد و یا اینکه مغایرتی با دستورالعمل تغییر نام نداشته باشد با آن موافقت می گردد .
رویه قبلی نیز به این صورت بود که شخص متقاضی باید به تسلیم دادخواست خود به دادگاه می پرداخت و با کمک گرفتن از وکیل به دفاع از خود در دادگاه اقدام میکرد در رویه قبلی متقاضی ها تغییر نام را دچار مشکل می کرد و حتی دیده می شد که متقاضیان تغییر نام مجبور می شدند که اظهاراتی خلاف واقع را مطرح کنند ، تا به موافقت دادگاه مراجعه کنند .
تغییر اسم در شناسنامه
_ سرپرست قانونی مانند وسیع ، امین ، قیم جهت افراد صغیر و محجور با ارائه مدارک مستند که سمت او احراز شده باشد .
_ جد پدری یا پدر با ارائه شناسنامه خود برای فرزندانی که کمتر از ۱۸ سال سن دارند .
_ افرادی که کمتر از ۱۸ سال سن دارند باید دارای حکم رشد باشند .
_ افراد ۱۸ سال به بالا .
_ برای اولین بار فرد درخواست تغییر نام داشته باشد .
_ نام از نام های مقدس نباشد و یا اینکه اگر نام مقدس باشد ، باید تقاضای تغییر با نام مقدس دیگری داشته باشد .
شرایط تغییر نام خانوادگی در شناسنامه

بر اساس ماده ۹۹۷ قانون مدنی هر فرد باید دارای نام خانوادگی باشد و بر اساس ماده ۴۰ قانون ثبت احوال تغییر نام خانواده افراد و تنها با تصویب سازمان ثبت احوال کشور می باشد هر یک از افرادی که دارای نام خانوادگی قابل تغییر باشند ، می توانند به اداره ثبت احوال محل اقامت خود مراجعه کنند و درخواست تغییر نام خانوادگی را داشته باشد .
_ ۱۳۰ یا قیم برای اطفال تحت سرپرستی خود با ارائه مدارک مستند به سمت او احراز گردیده باشد .
_ پدر یا جد پدری با ارائه شناسنامه خود برای فرزندان کمتر از ۱۸ سال در صورتی که نام خانوادگی پدر تغییر کرده باشد .
_ افرادی که کمتر از ۱۸ سال سن دارند باید دارای حکم رشد باشند .
_ افراد بالای ۱۸ سال .
مدارک مورد احتیاج جهت تغییر اسم در شناسنامه به صورت زیر می باشد :
_ پرداخت هزینه متعلقه بر اساس تعرفه جاری . _ تکمیل فرم درخواست تغییر نام .
_ ارائه اصل شناسنامه و دو برگ تصویر آن .