وکیل شرب خمر در بندرعباس
وب سایت حقوقی دادیار
وکیل در بندرعباس و مشاور حقوقی در بندرعباس

وکیل شرب خمر در بندرعباس کیست؟
مصرف مشروبات الکلی در قانون ما اصطلاحا شرب خمر گفته می شود که شرب خمر نوعی جرم است متاسفانه جرم شرب خمر در جامعه به کرات اتفاق میافتد جوانان بسیاری هستند که دست به این جرم می زنند به این خاطر که در جوامعی که میزان درصد بیکاری آن ها زیادتر باشد همیشه یک سری آسیبها و مشکلات وجود دارد که یکی از آنها همین استفاده کردن از مشروبات الکلی می باشد.
قانون گذار برای جرم شرب خمر مجازات مشخص کرده است در ادامه به آن می پردازیم.
تعریف شرب خمر
شرب به معنای نوشیدن است و خمر هم در معنی لغوی خود به معنای شراب است.
شرب خمر از گذشتههای دور در بین اقوام مختلف وجود داشته تا این که با پیدا شدن دین اسلام عمل نوشیدن شراب عملی حرام تلقی شده از نظر اسلام شراب نجس شمرده شده است.
منظور از نوشیدن مشروبات الکلی مایع مست کننده و سکر آور دست ساز و کارخانهای با الکل کم یا زیاد که نوشیدن هر مقدار از آن سبب مستی شود.
مجازات شرب خمر فرد مسلمان
همان طور که میدانیم در دین اسلام شراب نجس شمرده شده است و شرب خمر مجازاتی را در بر دارد. برای اطلاعات بیشتر به سایت دادیار که به معرفی وکیل در شیراز میپردازد مراجعه نمایید. همین طور این که عمل نوشیدن شراب حرام تلقی گردیده است به همین خاطر در دین اسلام فردی که شراب نوشیده باشد مورد مجازات قرار میگیرد که این مجازات برابر با ۸۰ ضربه شلاق می باشد.
قانون گذار ما در ماده ۲۶۴ به انواع مسکرات و همین طور روش های مصرف آن پرداخته است در این ماده گفته شده است که مصرف کردن مسکر از قبیل خوردن و تزریق و دود کردن یا کشیدن کم باشد یا زیاد باشد بی آنکه جامد باشد یا مایع مست کند یا نکند خالص باشد یا مخلوط به شکلی که آن را از مسکر بودن خارج نکند سبب حد است.
قانون گذار در ماده ۲۶۵ گفته است که حد مصرف مسکر ۸۰ ضربه شلاق می باشد.
مجازات تظاهر به شرب خمر در اجتماع

تظاهر به انجام دادن اعمال حرام باعث می شود به غیر از اجرای مجازات گفته شده در مورد فعل مورد نظر مجرم به ۱۰ روز تا ۲ ماه حبس یا ۷۴ ضربه شلاق به خاطر تظاهر کردن به فعل حرام گرفتار شود شرب خمر یکی از اعمال حرام و قبیح شمرده میشود که تظاهر به انجام دادن آن در اجتماع سبب جریحه دار شدن جامعه و اجرای دو نوع مجازات حدی و مجازات تعزیری بر شخص خاطی می گردد
موضوعات مشمول حد در مصرف مشروبات الکلی
مصرف کردن مسکر مثل خوردن و تزریق و یا دود کردن به هر میزان که باشد.
خوردن آبجو مسکر سبب حد است هرچند هم که مستی نیاورد
حد مصرف مسکر ۸۰ ضربه شلاق می باشد
فرد غیر مسلمان تنها در حالت تظاهر به مصرف کردن مسکر محکوم به حد می گردد
چنانچه مصرف کردن مسکر به وسیله فرد غیر مسلمانی به شکل علنی انجام نشود اما مرتکب در حال مستی در معابر یا اماکن عمومی ظاهر گردد به مجازات گفته شده برای تظاهر به عمل حرام گرفتار می شود.
شرایط تحقق شرب خمر
مجازات شرب خمر فردی اثبات می گردد که بالغ و عاقل و مختار و آگاه به مست کنندگی و همچنین حرام بودن آن باشد در غیر این حالت این مرتکب محکوم به اعمال مجازات حد نمیشود پس مصرفکننده مشروبات الکلی بایستی بالغ و قاصد و مختار باشد و همین طور این که به حکم و موضوع شرب خمر آگاه باشد در غیر این صورت حدی بر او انجام نمی شود
شرایط ثابت شدن تحقق این جرم برای موقعی است که مرتکب در شرایط رافع مسئولیت مثل حالت اضطرار و حالاتی مثل فقدان اراده نباشد به این خاطر که این موضوعات از عوامل رافع مسئولیت کیفری هستند و مرتکب را نمی توان در این شرایط مجرم تلقی کرد و مستحق اعمال مجازات نیست از جمله موارد اضطرار می توانیم شرایطی مثل درمان بیماری و استفاده از این مواد به مقدار ضرورت تحت عنوان دارو را بگوییم که در این موضوعات مرتکب مشمول اعمال مجازات حدی نمی شود.
توبه در جرم شرب خمر
در مجازات های مرتبط به شرب خمر مرتکب تنها در حالت توبه کردن می تواند تخفیف در مجازات را به دنبال داشته باشد توبه در جرایمی که دارای مجازات حدی می باشد اگر قبل از ثابت شدن انجام شود سبب تخفیف در مجازات می گردد اگر شرب خمر با اقرار اثبات گردد در حالت توبه بعد از ارتکاب جرم هم دادگاه می تواند عفو مجرم را تقاضا کنند
در جرایم تعزیری درجه شش و درجه هفت و هشت چنانچه شخص توبه نماید و برای قاضی دادگاه مشخصص گردد که مرتکب احساس ندامت دارد قاضی دادگاه اجازه دارد مقررات تخفیف مجازات را انجام دهد اگر مجرمی مرتکب تکرار جرم شده باشد یعنی بعد از این که جرمی را مرتکب شده و به خاطر آن مجازات تحمل کرد بار دیگر مرتکب همان جرم گردد دیگر اجازه ندارد از توبه بهره برد.
تکرار شرب خمر
بر اساس ماده ۱۷۹ قانون مجازات اسلامی هر موقع فردی چند بار شرب خمر کند و بعد از دوبار حد بر او جاری گردد در مرتبه سوم حتماً کشته میشود تکرار جرم در حدود به معنای ارتکاب مجدد همان جرم مستوجب حد می باشد که در گذشته هم برای آن محکوم شده و حکم برای وی اجرا شده است تکرار و تعدد جرم اسباب عام تشدید کیفر می باشد و در موضوعاتی که عمل فرد شامل قواعد تعدد جرم و یا تکرار جرم باشد دادگاه حسب مورد مکلف و یا مخیر در تشدید کیفر وی می باشد البته باید بیان گردد که شرط ضروری به منظور تشدید کیفر عبارت است از داشتن سابقه دو بار اجرای حد شرب خمر مرتکب و تکرار کردن جرم در مرتبه چهارم سبب اجرای حد قتل می شود.
رانندگی در حالت مستی و توقیف ماشین

همه ما تقریبا با این موضوع آشنایی داریم که رانندگی در حالت مستی امری خطرناک است و پیشنهاد نمی شود.
به این خاطر که الکل این قابلیت را دارا است که فورا جذب خون گردد و در تمام بدن حرکت کند و این امر باعث می شود توانایی هوشیاری و دید انسان دچار اختلال شود رانندگی در حالت مستی چیزی شبیه رانندگی در خواب است یعنی همان طور که فردی که خواب است قادر نیست رانندگی کند فردی که مست است و الکل نوشیده هم قادر نیست این درست است آن کسی که الکل نوشیده چشمانش باز است اما فایده ای ندارد به این خاطر که او در این لحظه هیچ مدیریتی بر اعمالش ندارد و همین قضیه باعث وقوع اتفاق های مختلف می گردد یک راننده مست یا راننده ای که مواد روان گردان مصرف می کند نباید رانندگی کند چون کنترل از دست وی خارج است.
یکی از جرم هایی که رانندگان وسایل نقلیه مرتکب می شوند رانندگی در حالت مستی است.
در تمامی کشور ها همانند کشور ما ایران رانندگی حین استفاده کردن از مشروبات الکلی جرم است.
به طور معمول پلیس با استفاده از دستگاه تست الکل و یا همان الکل سنج قادر است مقدار الکل مصرف شده را بفهمد.
لازم به بیان است میزان الکل یا همان درصد الکل نزد دادگاه قضیه مهمی است.
بر فرض مثال در نیمه شب پلیس خودرویی را نگه می دارد به این خاطر که امکان مست بودن راننده را دانسته است فرد راننده اقرار می کند در مجلس عروسی نوشیدنی خورده و نمی دانسته نوشیدنی حاوی الکل است پس با این تفاسیر درصد الکل آن باید چیزی حدود سی یا چهل درصد باشد خودرو متهم در این حالت توسط دادسرا باید تقریبا بیست و یک روز توقیف گردد و متهم برای آزادی خود کفالت یا وثیقه نشان دهد.
حکم مشروبات الکلی در ماه رمضان

در مورد مصرف کردن شرب خمر در ماه رمضان باید گفت که علاوه بر صادر شدن جزای روزه خواری در این ماه مبارک منجر به مجازات ۸۰ ضربه تازیانه می میشود استفاده کردن از این نوشیدنی در این ماه عملی نکوهیده و ناپسند است.
رسیدگی جرایم شرب خمر
رسیدگی کردن به جرایم مرتبط با شرب خمر در صلاحیت دادسرا عمومی است و بعد از تحقیقات ضروری پرونده به دادگاه کیفری ۲ ارجاع می گردد و قاضی با توجه بر مدارک حکم نهایی را صادر می نماید.
وکیل شرب خمر
وکلایی که به پرونده هایی که فرد مجازات مشروبات الکلی متهم شناخته شده است رسیدگی میکنند به وکیل شرب خمر معروفند استعمال این مایع نوشیدنی که حالت مست کنندگی را در شخص به وجود میآورد و عواقب نامطلوبی را بر روی روان و جسم اشخاص مصرف کننده به وجود می آورد.
در کشور ما ایران استفاده کردن از مشروبات الکلی مجازات ویژهای را در پی دارد
وکیل شرب خمر شخصی است که کاملاً با قانون آشنا است و همچنین در پروندههای کیفری بالاخص شرب خمر تخصص دارد در این پرونده دارای تجربه است هر شخصی که محکوم به مصرف مشروبات الکلی شده است می تواند با بهره از یک وکیل شرب خمر توانا مشورت نمایند تا این وکیل دفاع مطلوبی ارائه دهد به یاد داشته باشید که بهترین وکیل برای فردی که گرفتار مجازات شرب خمر است وکیلی است که تخصص کافی در زمینه تخفیف مجازات شرب خمر داشته باشد
بدون شک باید گفت که شما اگر از یک وکیل برای پرونده شرب خمر خود استفاده کنید مطمئناً با سرعت بیشتری مراحل رسیدگی گذرانده می شود و همین طوری که بهترین نتیجه حاصل می شود.